ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Πρωτότυπη διαμαρτυρία παραγωγών, επωφελής για τους καταναλωτές που σχημάτισαν ουρά

Λαϊκή αγορά έμοιαζε η παράταξη των πάγκων προ του Υπ. Αγρ. Ανάπτυξης. (Φωτογραφία αρχείου).


Πενήντα τόνους οπωρολαχανικών μοιράζουν έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης
Καφάσια με φρούτα και λαχανικά βάρους 50 τόνων, είναι παραταγμένα από το πρωί επί της οδού Αχαρνών, έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας των παραγωγών. Τα οπωροκηπευτικά διανέμονται δωρεάν στους περαστικούς και όπως δήλωσε ο Πρόεδρος των Παραγωγών, τώρα το κάνουμε δημοσίως, αλλά και τις άλλες ημέρες προσφέρουμε σε ιδρύματα που έχουν ανάγκη!

Οι παραγωγοί αγροτικών προϊόντων, ζητούν μείωση της τιμής στο πετρέλαιο και στο αγροτικό ρεύμα, μείωση του ΦΠΑ στα αγροτικά μηχανήματα και τα εφόδια, καθώς και στη διάθεση των αγροτικών προϊόντων, αλλά και κατάργηση των ταμειακών μηχανών.

Οι παραγωγοί της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Λαϊκών Αγορών μοιράζουν φυλλάδια με τα αιτήματά τους μαζί με τα  προϊόντα τους. Η διανομή ξεκίνησε νωρίτερα, από τις 10 το πρωί, κατόπιν παρεμβάσεως του δημοσιογράφου Γ. Παπαδάκη, που φιλοξένησε στην εκπομπή του τον κ. Μόσχο πρόεδρο των Παραγωγών, ο οποίος εξέθεσε τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου και ενημέρωσε την ίδια ώρα ότι θα συναντηθεί αντιπροσωπεία του κλάδου με τον Υπουργό Αγρ. Ανάπτυξης, ενώ από τη 12η μεσημβρινή έως την 2α μ.μ. θα υπάρξουν συμβολικές καταλήψεις στο οδόστρωμα των εθνικών οδών.

Το μεσημέρι, οι αγρότες που συμμετέχουν στα μπλόκα της Πρωτοβουλίας για την Ανασυγκρότηση του Αγροτοσυνδικαλιστικού Ζητήματος θα αρχίσουν να διακόπτουν για μία ώρα την κυκλοφορία στην Εγνατία ή σε άλλους επαρχιακούς δρόμους.

Οι ουρές καταναλωτών που παρατάχθηκαν για να επωφεληθούν της αγροτικής διαμαρτυρίας έφθασαν ως το σημείο να επιστρατευτεί αυξημένη δύναμη Τροχαίας προς διευθέτηση της κυκλοφορίας.

Μία ώρα μετά η εικόνα που παρουσιάζει η είσοδος του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης! Αίσχος στους τρεις αρχηγούς της κυβέρνησης για την αθλιότητα στην οποία υποβάλλουν τους πολίτες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: