ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Ζητούν άρση ασυλίας του βουλευτή της ΧΑ Ηλία Κασιδιάρη για το χαστούκι

Το επίμαχο βίντεο, στο οποίο διακρίνεται ο... ανδρισμός Κασιδιάρη κατά των γυναικών!
Την επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη (τότε υποψήφιου βουλευτής της Χρυσής Αυγής) στην Λιάνα Κανέλλη και στην Ρένα Δούρου, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου αρχές Ιουνίου, συζήτησε χθες η αρμόδια επιτροπή της Βουλής και αποφάσισε να προτείνει την άρση της ασυλίας του Η. Κασιδιάρη.

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα και οι βουλευτές θα αποφασίσουν, με μυστική ψηφοφορία. Το πιθανότερο σενάριο είναι να αποφασίσουν την άρση της ασυλίας καθώς το εισηγείται και η επιτροπή. Να σημειωθεί ότι είναι δεύτερη φορά που η Βουλή προτείνει ή αποφασίζει την άρση της ασυλίας του Η. Κασιδιάρη.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης,  κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής, είχε ρίξει νερό στην Ρένα Δούρου και είχε χαστουκίσει την Λιάνα Κανέλλη. Τότε είχε ασκηθεί αυτεπάγγελτη δίωξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: