ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Οι τρέλες των… άγουρων χρόνων τους και οι κακές συναναστροφές κυνηγούν τη ΔΗΜΑΡ

Το αποδεικτικό υλικό των κακών συναναστροφών, που επιμένει η γηραιά κυρία να τους υπενθυμίζει! Πίσω τους το τεκμήριο του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ. Για την ιστορία πρόκειται για τους Τ. Παπαθεοδωρόπουλο, Φώτη Κουβέλη και Νίκο Τσούκαλη, πρώην συνεργατών των συνωμοτικών πυρήνων... του ΣΥΡΙΖΑ!


Η πατραϊκή εφημερίδα, επονομαζόμενη και γηραιά κυρία του  πατραϊκού Τύπου επιμένει να τους υπενθυμίζει τις αμφισβητήσεις της νιότης τους!



ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ… ΚΑΝΟΝΙΟΦΟΡΟ ΤΗΣ ΒΑΛΛΕΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ΚΑΝΑΚΑΡΗ



Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΗΜ. ΜΟΣΧΟΥ
Είπε να ασχοληθεί μαζί τους, αφιερώνοντάς τους πεντάστηλο άρθρο κατά πλάτος και εν δεύτερο σελίδος καθ’ ύψος! Πολύ σωστά άλλωστε αφού σαν κόμμα και μάλιστα συνεταίρος στην νομή της κυβερνητικής εξουσίας, σίγουρα κάποιους ενδιαφέρει η απολογία τους!

Όμως άρχισε την παρουσίαση εκ βάθους της υπάρξεώς τους. Κι αυτό  είναι ολέθριο σφάλμα, καθότι της νιότης οι… αποκοτιές ανήκουν στην νιότη κι όχι στη μεστή ηλικία, που βασιλεύει η φρόνησις και η υπευθυνότης, όπως αυτή της Αριστεράς της Ευθύνης!

Από τότε δηλαδή που ως νέοι ακολουθούσαν πορεία με άγνωστη την κατάληξή της. Πορεία που διήρχετο εν μέσω των… «Άγουρων χρόνων του Κρόνιν». Τότε που οι κακές συναναστροφές στα γραφεία του άνω μέρους της πλατείας Γεωργίου, με τα παλιόπαιδα που συνωμοτούσαν υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, έμελλε να αφήσουν ίχνη, που τα ακολούθησε η γηραιά κυρία του πατραϊκού Τύπου και ιδού τα αποτελέσματά τους σήμερα.

Ένα αθώο ρεπορτάζ περί της ιστορίας των δημοτικών πεπραγμένων της διετίας Δημαρά, στο Δήμο Πατρέων, κατέληξε να τους… στοχοποιεί, θυμίζοντας το… κακό παρελθόν τους. Τις αμφισβητήσεις της νιότης τους!

Σιγά γηραιά κυρία του πατραϊκού Τύπου, που στολισμένη ως κανονιοφόρος, βαριά αρμάδα  του καπετάν Λάμπρου Κατσώνη στον Πατραϊκό Κόλπο, βάλθηκες να κανονιοβολείς όλη μέρα, κρεμασμένη απ’ τα μανταλάκια των πατραϊκών περιπτέρων  της πλ. Γεωργίου κ.απ. και να στοχεύεις από το λιμάνι ίσα, κατ’ επάνω στην οδό Κανακάρη.

Και όχι μόνον. Διάλεξες  και το φίλο μου, το Βασίλη Λ., που είπε να απολογηθεί ως στέλεχος της αντιδημαρχίας για τα πεπερασμένα του και για τα του άμεσου μέλλοντος.

Και τι δεν άκουσε! Αλλά μέχρι του να διαπιστώνεις «πως τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ δεν είναι ικανοποιημένα από την ως τώρα πορεία της δημοτικής αρχής και –μάλιστα- αυτό το επεσήμαναν πολλές φορές στις τοποθετήσεις των» πάει πολύ!

Ερώτησες εάν αυτά τα στελέχη είναι ικανοποιημένα που βάλθηκες να τους κυριεύεις με  Ερινύες του παρελθόντος, όλη μέρα σήμερα, με τη φωτογραφία τους να κοσμεί το άρθρο σου και πίσω τους, ως βροντερή φωνή Κυρίου που σκίζει το καταπέτασμα του πολιτικού Ναού, να τους εποπτεύει το άγρυπνο βλέμμα του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ της αριστεράς, των Κινημάτων και της Οικολογίας!   

Του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, που τόσες χαμένες μάχες έδωσαν από αυτό το ίδιο γραφείο, για την επίτευξη των στόχων του!

Και για να μιλήσουμε σοβαρά, στο κάτω-κάτω της γραφής, εάν είναι αποτυχημένη η πορεία της πατραϊκής δημαρχίας η ευθύνη δεν αφορά μόνον τον Βασίλη Λ., αλλά και όλους μας,  όσοι συνετέλεσαν, λαμβάνοντας όμως υπ’ όψιν το δυσμενές οικονομικό κλίμα που δημιούργησαν οι πολιτικές των μνημονίων, οι οποίες αφήρεσαν το 60% των πόρων, έναντι της προ μνημονίων εποχής!  

Και εάν επιμένετε σε επίπεδο κυβέρνησης να στηρίζετε τις μνημονιακές πολιτικές του Σαμαρά, του Δένδια, του Βρούτση και των άλλων… αστέρων, δεν μπορεί στο αυτοδιοικητικό πεδίο να αναμένεται οι επιπτώσεις να σας έρθουν α λα καρτ!  
Και φυσικά δεν μπορούμε να παραγνωρίσουμε τις τότε, το 2010, υφιστάμενες πολιτικές παραμέτρους, βάσει των οποίων έγινε η επιλογή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: