ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Έχεις όμαδα αίματος Rhesus αρνητικό (0-); Έχει την ανάγκη σου ένα 6χρονο κοριτσάκι

Φωτογραφία αρχείου.


'Εκκληση από την οικογένειά του προκειμένου να το χειρουργήσει γιατί γεννήθηκε με υδροκεφαλισμό

Επείγουσα έκκληση για αίμα ομάδας Rhesus αρνητικό (0-) απευθύνει η οικογένεια της 6χρονης Χρυσοβαλάντους Τριανταφυλλίδου του Γεωργίου, που γεννήθηκε με υδροκεφαλισμό και θα εγχειριστεί στις 15 Ιανουαρίου στο νοσοκομείο «Μητέρα».

Μέχρι στιγμής οι προσπάθειες να συγκεντρωθούν οι απαιτούμενες φιάλες αίματος, της συγκεκριμένης ομάδας, υπήρξαν άκαρπες.

Λίστα αιμοδοσίας έχει ανοίξει στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο (υπεύθυνη κ. Νομικού).

Τηλ. επικοινωνίας: 213-2088000 (κέντρο αιμοδοσίας) και 210-7719008 (υπηρεσίες αιμοδοσίας).

Παρόμοια περίπτωση στο Σαν Αντόνιο των ΗΠΑ

Τα αδύνατα-δυνατά έκανε η ομάδα νευροχειρουργών του πανεπιστημιακού Κέντρου Υγείας στο Σαν Αντόνιο των ΗΠΑ, προκειμένου να κρατήσουν στη ζωή ένα βρέφος 11 μηνών, το οποίο γεννήθηκε με την ίδια σπάνια ασθένεια. 

Αυτή η ασθένεια συμβαίνει διότι κατά τη διάρκεια της κύησης στο κεφάλι του βρέφους συσσωρεύτηκε πολύ περισσότερο υγρό από ότι έπρεπε, με αποτέλεσμα να έρθει στον κόσμο με το κεφάλι του να είναι μεγαλύτερο από το κανονικό.

Πολλοί γιατροί στο Τέξας, αρνήθηκαν να πάρουν τη ευθύνη για να χειρουργήσουν το παιδί και έλεγαν στους απελπισμένους γονείς του,
Klaus και Beatrice, ότι ο γιος τους δεν έχει ελπίδα να ζήσει. 

Ο Davbid Jimenez, όμως, επικεφαλής της νευροχειρουργικής κλινικής του νοσοκομείου του Σαν Αντόνιο, ανέλαβε να κάνει την επέμβαση στο παιδί. Αφαίρεσε αρκετό από το υγρό στο κεφάλι του και πλέον αυτό είναι κατά 30 εκατοστά μικρότερο σε διάμετρο.

Οι δυνατότητες του νοσοκομείου «Μητέρα» είναι ελπίδα και για την 6χρονη Χρυσοβαλάντους Τριανταφυλλίδου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: