ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Απεργούν σήμερα οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο "Ο Άγιος Ανδρέας"

Νοσοκομείο "Αγ. Ανδρέας" Πατρών


Και συμμετέχουν στη συγκέντρωση 
του Εργατικού Κέντρου
Στην 24ωρη Πανελλαδική απεργία συμμετέχουν σήμερα οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο της Πάτρας "Ο Άγιος Ανδρέας". Με αφορμή την κινητοποίηση το σωματείο τους εξέδωσε ανακοίνωση, που μεταξύ άλλων αναφέρει:
«Συμμετέχουμε διεκδικώντας τον Δημόσιο και κοινωνικό χαρακτήρα της Υγείας, πού είναι επιβεβλημένος σ’ αυτήν την περίοδο, την περίοδο της κρίσης, που οι Ελληνες ζουν στην φτώχεια και τον Κοινωνικό αποκλεισμό. Την Ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών, που συγχωνεύουν- καταργούν νοσοκομειακές μονάδες, περικόπτουν μισθούς και συντάξεις, απολύουν Δ.Υ, ελαστικοποιούν τις εργασιακές σχέσεις, απαγορεύουν την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού.
Ζητούμε κατάργηση των χαρατσιών και κούρεμα των δανείων.
-   Αμεσα ολοκλήρωση της Δημοπρασίας και εγκατάστασης του εργολάβου στο
κεντρικό σεισμόπληκτο κτίριο.
-  Σωστή οργάνωση και αποτελεσματική λειτουργία των βαλτωμένων σε πάρα
πολλούς τομείς Υπηρεσιών μας.
Καλούμε τους συναδέλφους στις 10:30 το πρωί, το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ
Αχαΐας να συμμετάσχουν στο ΕΚΠ στην Πλ. Εθνικής Αντίστασης».

Και οι μηχανικοί του ΤΕΕ Δυτ. Ελλάδος

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας καλεί τους Διπλωματούχους Μηχανικούς και όλο τον τεχνικό κόσμο να συμμετάσχουν μαζικά στην απεργία και στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που εξήγγειλε για σήμερα η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ.
Τα σημεία συγκέντρωσης στη Δυτική Ελλάδα είναι τα εξής:
Πάτρα Εργατικό Κέντρο και ώρα 10.30, Πύργος Διοικητήριο και ώρα 11.00, Αργοστόλι  Πλατεία Αργοστολίου και ώρα 11.00, Ζάκυνθος Διοικητήριο και ώρα 10.30
Στα πλαίσια των διεκδικήσεων του, το Τ.Ε.Ε Δυτ. Ελλάδος, έχει αποφασίσει, μεταξύ άλλων  τα εξής:
-Αναστολή όλων των Υπηρεσιών Εξυπηρέτησης του ΤΕΕ και των Υπηρεσιών της Τράπεζας Πληροφοριών από τη Δευτέρα 08 Οκτωβρίου 2012 έως και 18 Οκτωβρίου 2012, και επανεξέταση του χρόνου αναστολής.
-Αποχή όλων των εκπροσώπων και των Μελών του ΤΕΕ (Διπλ. Μηχανικοί Δημοσίου, Εργολήπτες, Μελετητές, Μισθωτοί, Ελ. Επαγγελματίες) από όλες τις Επιτροπές, Συμβούλια, Εκπροσωπήσεις της χώρας το ίδιο διάστημα και επανεξέταση του χρόνου αποχής.
-Την εντολή στους Εκπροσώπους του ΤΕΕ και στα Μέλη του ΤΕΕ στο ΕΤΑΑ και στον Κλάδο Μηχανικών και ΕΔΕ του ΕΤΑΑ για:
-Προσφυγή του ΕΤΑΑ και των Τομέων, σε σχέση με την κλοπή των αποθεματικών μας.
-Την αξιοποίηση των αποθεματικών του ΕΤΑΑ/ Κλάδου Μηχανικών και ΕΔΕ για τη διάσωση τους από την κλοπή της Τράπεζας της Ελλάδος.

Κλειστά και τα περίπτερα

Τη συμμετοχή της στις πανελλαδικές κινητοποιήσεις στο πλαίσιο της γενικής απεργίας γνωστοποίησε η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Ενοικιαστών Περιπτέρων και Καπνοπωλών Ελλάδος. Όπως ανακοινώθηκε, η Ομοσπονδία συμπορεύεται σήμερα με την Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος (ΓΣΕΒΕΕ) και να συμμετάσχει με τα μέλη της στις κινητοποιήσεις ανά την Ελλάδα.

Συμμετέχει και η ΟΛΜΕ

Σε ανακοίνωση της ΟΛΜΕ για τη συμμετοχή των καθηγητών στη σημερινή απεργία στις 18 Οκτωβρίου, αναφέρει: «Συνεχίζουμε όλοι τον αγώνα. Όχι στις μνημονιακές περικοπές στην Παιδεία και στην εξαθλίωση των εκπαιδευτικών. Όχι στη διάλυση των εργασιακών σχέσεων, την αξιολόγηση-χειραγώγηση, τις απολύσεις και την αύξηση του ωραρίου.  Διαρκής αγώνας για να μην ψηφιστούν τα νέα βάρβαρα  μέτρα, για να ανατρέψουμε την πολιτική κυβέρνησης και τρόικας (ΕΕ-ΕΚΤ-ΔΝΤ). Μπορούμε να νικήσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: