ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Διεργασίες στον ΣΥΝ ενόψει της πανελλαδικής συνδιάσκεψης

Με ομιλία Τσίπρα ξεκίνησαν οι εργασίες της ΚΕΠΕ του ΣΥΝ.


Συνέρχεται σήμερα η ΚΕΠΕ του ΣΥΝ σε ξενοδοχείο του Μεταξουργείου
Συνεδριάζει σήμερα Σάββατο 20 Οκτωβρίου, από τις 10.30΄ η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή (ΚΕΠΕ) του ΣΥΝ, στο ξενοδοχείο  NOVUS (Καρόλου 23 Μεταξουργείο)  με θέμα:  Πανελλαδική Συνδιάσκεψη ΣΥΡΙΖΑ
Σχέδιο αρχών λειτουργίας στο μεταβατικό στάδιο.
Σχέδιο διακήρυξης ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ.
Ήδη οι οργανώσεις του ΣΥΝ στο πλαίσιο της ενημέρωσής τους από τη Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ έχουν λάβει τα υλικά, σχέδια, προτάσεις, απόψεις που αφορούν τις ιδεολογικές αρχές, την πολιτική και οργανωτική συγκρότηση του ενιαίου ΣΥΡΙΖΑ και βάσει αυτών γίνονται οι ζυμώσεις, ενόψει της πανελλαδικής συνδιάσκεψης του Νοεμβρίου.
Πρόκειται για δύο κείμενα-σχέδια και βάση για συζήτηση ως και την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη. Οι αντίστοιχες αποφάσεις της ΚΠΕ θα είναι συμβολή ώστε να διαμορφωθούν αυτά τα κείμενα – σχέδια της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ.
Εν τω μεταξύ έχουν συνεδριάσει η Γραμματεία ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ και η Π.Γ. του ΣΥΝ, σήμερα ο σ. Μπαλτάς θα παρουσιάσει στην ΚΠΕ την νεότερη γραφή όπου θα έχει ενσωματώσει παρατηρήσεις και αλλαγές από τις προαναφερθείσες συνεδριάσεις.
Η Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ κατέληξε οι δύο επιτροπές που διαμόρφωσαν τα κείμενα να συνεχίσουν τη δουλειά τους με βάση τις συμβολές από τις συνελεύσεις, τις συνιστώσες ή τις ξεχωριστές συμβολές συντρόφων στο δημόσιο διάλογο.
Τρία κείμενα που από την αρχή έχουν καταθέσει οι σ. Θεωνάς, Κοτσακάς και Στέλιος Παππάς και αφορούν στις αρχές λειτουργίας, έχουν κατατεθεί προς συζήτηση. 
Οι εργασίες της ΚΠΕ άνοιξαν με ομιλία του Προέδρου του Συνασπισμού  Αλέξη Τσίπρα, προς τα μέλη της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: