Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Ξεσπάθωσε με αφορμή τα επεισόδια της ΧΑ στο Μεσολόγγι και τη Ραφήνα

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Χαρ. Αθανασίου.


Ο αναπλ. υπ. Εσωτερικών θα βγάλει τις κουκούλες που δεν έβγαλε ο Σαμαράς!

 «Έτσι και το κράτος δικαίου θα δυναμώσουμε και θα αποτρέψουμε φωνές και ιδέες σαν αυτές που ακούστηκαν νωρίτερα εδώ μέσα» είπε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Χαρ. Αθανασίου, πρώην ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός, σχολιάζοντας εμμέσως όσα είπε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλ. Κασιδιάρης, που κλιμάκωσε την αντιπαράθεση με την κυβέρνηση μετά και την παρέμβαση της Δικαιοσύνης με αφορμή τα πρόσφατα επεισόδια σε Ραφήνα και Μεσολόγγι, κατά τα οποία ομάδες χρυσαυγιτών εκδίωξαν μικροπωλητές αναλαμβάνοντας ρόλο αστυνομίας.
Και έτσι άδραξε την ευκαιρία να πετάξει την φαεινή ιδέα, που συνάδει με τις προεκλογικές δεσμεύσεις του Αντ. Σαμαρά, περί κουκούλας. Γιαυτό θα προτείνει στον προϊστάμενό του, την θέσπιση ως ιδιώνυμου αδικήματος της συμμετοχής και μόνον κουκουλοφόρων στις διαδηλώσεις.  
Μιλώντας στην αρμόδια Κοινοβουλευτική Επιτροπή, όπου συζητείται η κύρωση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου για τη λήψη μέτρων σχετικά με την άμεση αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από τα γεγονότα της 12ης Φεβρουαρίου στο κέντρο των Αθηνών, δήλωσε ότι θα ζητήσει να γίνει ιδιώνυμο αδίκημα το να φοράει κάποιος διαδηλωτής κουκούλα, προσδιορίζοντας μάλιστα τι εννοείται ως κουκούλα (όχι ως μέρος των ρούχων, αλλά ειδικά κατασκευασμένη για να κρύβει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά του προσώπου).
Κρίμα γιατί εδώ μάλλον έδειξε παρέκκλιση από τον αρχηγό, που είχε απειλήσει ότι  αδιακρίτως θα «τους βγάλω την κουκούλα»!
Φυσικά δεν προσδιόρισε την ποιότητα των υλικών κατασκευής της, αρκεί που θα είναι κουκούλα! Και αφού πάλι με κάποια Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου θα του δοθεί η δυνατότητα, θα επεκτείνει τα «ευεργετήματά» της και σε όσους φορούν μάσκες τις… απόκρηες!
Άλλωστε η νέα μέθοδος κατασκευής νόμων είναι οι ΠΝΠ, που αποτελούν άκρως αντιδημοκρατική μεθόδευση.
Αν λοιπόν οι κουκούλες εμπόδιζαν την κυβέρνηση, τότε γιατί δεν έχει συλλάβει ούτε έναν χρυσαυγίτη για τα έκτροπα που έπραξαν προσφάτως; Και δεν φορούσαν κουκούλες! Ενώ εάν επρόκειτο για κανέναν εργάτη απεργό θα τον είχε βάλει στο μπαλαούρο!
Μάλλον για την αριστερά βαράει η καμπάνα…
Εκλεκτικές συγγένειες βλέπετε. Πρωτοξάδελφα η ΝΔ με την ΧΑ, πώς να συλλάβει  ο ένας… τον άλλο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς