ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Χατζηλάμπρου και Κανελλοπούλου στην πλ. Αγ. Σοφίας ερχ. το Σάββατο

Μαρία Κανελλοπούλου - Βασ. Χατζηλάμπρου.


Λαϊκή συνέλευση το απόγευμα στις 7
Ο Βασίλης Χατζηλάμπρου, βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ εθεάθη  στο Βελλίδειο ίδρυμα την Κυριακή. Βρισκόταν στα πλαϊνά έδρανα, όπου κάθονταν και άλλοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Βασ. Χατζηλάμπρου εξελέγη βουλευτής για πρώτη φορά στην Αχαΐα και είναι ένας από τους δύο που εξέλεξε ο ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή, αφού ήρθε πρώτο κόμμα σε δύναμη με 38%.
Με την μαχητικότητά του στους συνδικαλιστικούς και κοινωνικούς αγώνες, όπου συμμετέχει, προτιμήθηκε από έναν σεβαστό αριθμό συμπολιτών που εκτίμησαν την προσφορά του. Ανάλογης εκτίμησης έτυχε και η Μαρία Κανελλοπούλου, μία απλή αγωνίστρια των κοινωνικών κινημάτων με ρίζες καλαβρυτινές, που την βλέπουμε ως ηθοποιό στην τηλεόραση να παίζει στον «Καφέ της χαράς».
Το ερχόμενο Σάββατο 22-9-12, στην πλατεία Αγίας Σοφίας Πάτρας, ώρα επτά το απόγευμα, θα έχουμε την ευχαρίστηση να τους συναντήσουμε στη λαϊκή συνέλευση που πραγματοποιείται.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: