ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Πρόσκληση του Δήμου Πατρέων για τους Μετανάστες της πόλης

Έντονο το μεταναστευτικό στοιχείο στην Πάτρα. Στη φωτογραφία ο διερμηναίας Faisar Rafigue dar, που μιλά πακιστανικά, ινδικά, μπαγκλαντεσιανά και την γλώσσα του Κασμίρ φωτογραφίζεται στο δικαστικό μέγαρο Πάτρας, με την Μαρία Κανελλοπούλου, βουλευτίνα Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ.

Για την χορήγηση ή ανανέωση 
άδειας παραμονής
Από τη Διεύθυνση Εξυπηρέτησης Πολιτών- Δημοτών, Τμήμα Αλλοδαπών, του Δήμου Πατρέων ανακοινώνεται το εξής: Οι αλλοδαποί, θα πρέπει να προσέλθουν στα Γραφεία Αλλοδαπών του Δήμου, διότι οι βεβαιώσεις κατάθεσης αίτησης, για τη χορήγηση ή ανανέωση άδειας διαμονής, οι οποίες έχουν χορηγηθεί ως την δημοσίευση του Ν.4018/2011, ανεξαρτήτως της ημερομηνίας έκδοσής τους, ισχύουν για διάστημα ενός έτους, από την ημερομηνία έναρξης ισχύος του νόμου, δηλαδή από 30/9/2011 έως 30/9/2012.
Οι αλλοδαποί θα πρέπει να προσέρχονται στο Γραφείο, με το ισχύον διαβατήριό τους, την βεβαίωση κατάθεσης και μία έγχρωμη φωτογραφία για την επανέκδοση της βεβαίωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: