ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Νέος Πρόεδρος και Διευθύνων του ΟΣΕ ο Κ. Σπηλιόπουλος;

Η διχοτόμηση του Διακοφτού προκαλεί αντιδράσεις

Η κυβερνητική Τρόϊκα βρήκε τρόπο να βολέψει το εκλεκτό του Βενιζέλου
  
Αρκετές αντιδράσεις σε τοπικές κοινωνίες της Αχαΐας, αλλά και σε πολιτικούς κύκλους, σύμφωνα με το attacktv.gr, έχει προκαλέσει η αναγγελία ότι για νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΓΟΣΕ προαλείφεται ο πρώην υφυπουργός Εθνικής Άμυνας (στις κυβερνήσεις Παπανδρέου και Παπαδήμου) και πρώην βουλευτής Αχαΐας Κώστας Σπηλιόπουλος.
Έτσι, δημοσιεύματα στον αθηναϊκό Τύπο το Σάββατο υπενθύμιζαν ότι ο συγκεκριμένος πολιτικός -ο οποίος, αν και συγκαταλέγεται στους πολιτικούς φίλους του Ευ. Βενιζέλου ήδη πριν εκείνος αναλάβει πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, είχε φροντίσει να φυλάξει τα... νώτα του και δεν είχε κόψει τις γέφυρες επικοινωνίας με τον Γ. Παπανδρέου- ανέλαβε υφυπουργός Εθνικής Άμυνας ακριβώς την ημέρα που απειλούσε να καταγγείλει την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου, ευρισκόμενος με το ένα πόδι εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας (μάλιστα, κάποια αθηναϊκά ΜΜΕ είχαν προαναγγείλει κιόλας την αποχώρησή του). Ωστόσο, προς γενική κατάπληξη τότε, αντί να βρεθεί εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας, βρέθηκε εντός κυβέρνησης!
Όσο για τη μετέπειτα πορεία του, οι ίδιοι πολιτικοί κύκλοι δεν παραλείπουν να υπενθυμίσουν ότι ήδη από τις εκλογές του Μαΐου, οπότε το ΠΑΣΟΚ περιορίστηκε μόλις στη μία έδρα στην Αχαΐα -την οποία κατέλαβε αυτοδικαίως, χωρίς σταυρό, ως πρώην πρωθυπουργός, ο Γ. Παπανδρέου- και ο Κ. Σπηλιόπουλος βρέθηκε πρώτος επιλαχών, δεν σταμάτησε ν' ασκεί πιέσεις, προκειμένου να παραιτηθεί υπέρ του ο τέως πρόεδρος του κόμματος. Όμως, ο Γ. Παπανδρέου δεν εκδήλωσε καμία τέτοια πρόθεση, παρέμεινε στο πόστο του και ο κ. Σπηλιόπουλος παρέμεινε εκτός κοινοβουλευτικού... νυμφώνος.
    Ώσπου, όπως όλα δείχνουν, βρέθηκε ο τρόπος να... χρυσωθεί το χάπι. Κι έτσι, ο Κ. Σπηλιόπουλος, αντί να κατέβει από το... τρένο του ΠΑΣΟΚ, πιάνει οσονούπω το... τιμόνι της ΕΡΓΟΣΕ, με τις... ευλογίες όχι μόνο του ΠΑΣΟΚ, αλλά και των άλλων δύο κυβερνητικών εταίρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: