ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Κάλεσμα των ηγεσιών της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ για γενική απεργία

Οι διοικήσεις των ΕΚ, όπως της Πάτρας, αρνούνται να μπουν μπροστάρηδες στον αγώνα.


Περισσότεροι από 200 συνδικαλιστές ζητούν να ανατραπούν τα οριζόντια εξοντωτικά μέτρα

Απόφαση για γενική απεργία ζητούν να ληφθεί άμεσα από τις ηγεσίες ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ περισσότερα από 200 συνδικαλιστικά στελέχη του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, μέλη πρωτοβάθμιων σωματείων και ομοσπονδιών που έχουν αναλάβει σχετική πρωτοβουλία υπογραφών. Οι συνδικαλιστές ζητούν να συνεδριάσουν άμεσα τα όργανα των κορυφαίων συνδικαλιστικών οργανώσεων, αίτημα που έχει καταθέσει στη Συνομοσπονδία και η Αυτόνομη Παρέμβαση από την προηγούμενη εβδομάδα.
Στο κείμενο, με τίτλο, «Ο χρόνος τελειώνει - Απόφαση για γενική απεργία τώρα», οι συνδικαλιστές ζητούν να σταματήσουν να είναι σιωπηλές οι ηγεσίες ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ και τονίζουν: 

«Αυτές τις κρίσιμες ώρες τα συνδικάτα δεν μπορούν να μένουν βουβά και να παρακολουθούν σαν θεατές να εξελίσσεται η πρωτοφανής αντεργατική επίθεση. Η γενική απεργία και η οργάνωση της αντίστασης των εργαζομένων δεν μπορεί να εξαντληθεί σε μια αιφνιδιαστική εξαγγελία μέσω μιας ανακοίνωσης. Απαιτείται τα συνδικάτα να αναπτύξουν κινητικότητα σε όλα τα επίπεδα, πολύμορφες δράσεις που θα κορυφωθούν με τη γενική απεργία.
Ο χρόνος τρέχει επικίνδυνα για τους εργαζόμενους και τα συνδικάτα, αφού η κυβέρνηση ετοιμάζεται να δώσει τη χαριστική βολή προωθώντας με διαδικασίες εξπρές τη χιονοστιβάδα των νέων βάρβαρων αντεργατικών και αντιλαϊκών μέτρων, συντρίβοντας το σύνολο των εργατικών δικαιωμάτων.
Καλούμε για ακόμα μια φορά τις ηγεσίες των τριτοβάθμιων οργανώσεων να προχωρήσουν άμεσα στην προκήρυξη γενικής απεργίας με προοπτική κλιμάκωσης και να παρθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για την πολιτική και οργανωτική της προετοιμασία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: