ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Ανάβουν το φιτίλι της οργής, που οδηγεί στην κοινωνική έκρηξη...

Σήμερα το απόγευμα αποφασίζουν το ξεπούλημα του ελληνικού λαού.

Καταρρέει το κοινωνικό κράτος -  Απεργίες σε σχολεία, νοσοκομεία, δήμους
Τα βάναυσα μέτρα που απεργάζεται η κυβέρνηση των τριών, ανάβουν το φιτίλι της οργής, που οδηγεί σε κοινωνική έκρηξη. Η εφημερίδα ΑΥΓΗ, στη σημερινή της έκδοση χαρακτηρίζει ως αφετηρία κινητοποιήσεων τα συλλαλητήρια στη Θεσσαλονίκη. Δεκαετίες πίσω οδηγούν τη χώρα αυτά τα νέα μέτρα-σοκ, ενώ προαναγγέλλει ότι: Αύριο η τρόικα έρχεται στην Αθήνα.
Αναφέρεται ακόμη στα αντικοινωνικά μέτρα που κλειδώνουν σήμερα το απόγευμα στη συνάντηση Σαμαρά με Βενιζέλο και Κουβέλη, οι οποίοι ξεχνούν τις επικοινωνιακού τύπου επιφυλάξεις τους και συγκατατίθενται.
Η βαναυσότητα των μέτρων αποσταθεροποιεί την κυβέρνηση, για την οποία μόλις ο ένας στους τέσσερις πολίτες έχει θετική γνώμη. Ο πρωθυπουργός ανασύρει το επιχείρημα ότι επείγει η εκταμίευση της δόσης των 31,5 δισ. ευρώ ώστε να εκβιάσει την ψήφιση των μέτρων, το αργότερο στις αρχές Οκτωβρίου. Το εισόδημα, η απασχόληση, αλλά και το κοινωνικό κράτος τα θύματα του νέου πακέτου. Με απεργίες αντιδρούν οι δάσκαλοι την Τετάρτη, την ίδια μέρα και οι νοσοκομειακοί γιατροί, ενώ οι δήμοι κλείνουν την Τετάρτη και την Πέμπτη.

Ακόμη, κλικάρετε τα υπογραμμισμένα με μπλε και διαβάστε τα παρακάτω άρθρα:

«Αθηναΐδα Νο 2» παρουσιάζει στη ΔΕΘ, ο Αλέξης Τσίπρας.





Σπ. Λυκούδης: Υπάρχει πιθανότητα να μην είναι σωστή η απόφαση για τα νέα μέτρα. Αναταραχές στη ΔΗΜ.ΑΡ. ενόψει νέων μέτρων.




Δεν υπάρχουν σχόλια: