ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Ο λαός να μάθει πώς μας έδεσαν με το Μνημόνιο

Η Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ.

Εξεταστική επιτροπή ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ

Τη διαδρομή από την "ισχυρή Ελλάδα" έως την προσφυγή της χώρας στο ΔΝΤ και την υπαγωγή της στο Μνημόνιο καλείται να ερευνήσει η Βουλή με την πρόταση σύστασης εξεταστικής επιτροπής που κατέθεσε σύσσωμη η Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ. Ζητείται να διερευνηθούν οι πολιτικές αλλά και οι ποινικές - αστικές ευθύνες των πρωταγωνιστών.
Η Βουλή καλείται να αποφασίσει υπό το βάρος της απόφασης των οικονομικών εισαγγελέων να σταματήσουν χθες την έρευνά τους διότι έπεσαν πάνω σε πολιτικά πρόσωπα και να στείλουν τον φάκελο στην Εθνική Αντιπροσωπεία.
Όπως αναμενόταν, το ΠΑΣΟΚ αντέδρασε έντονα, το ΚΚΕ μίλησε για "παραπλάνηση" αλλά επιφυλάχθηκε να μελετήσει την πρόταση, ενώ οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ανακοίνωσαν παράλληλα δική τους πρόταση. Αμηχανία στη Ν.Δ., καθώς προεκλογικά ο Αντ. Σαμαράς είχε δεσμευτεί να καταθέσει ανάλογη πρόταση κατ' απόλυτη προτεραιότητα.
Με δεδομένο ότι σταμάτησε η εισαγγελική έρευνα, τυχόν απόρριψη της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ (που χρειάζεται τουλάχιστον 120 βουλευτές για να υιοθετηθεί) θα ισοδυναμούσε με κουκούλωμα του σκανδάλου.

* Στη Βουλή έστειλαν τη δικογραφία οι εισαγγελείς, καθώς σκόνταψαν σε πολιτικά πρόσωπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: