ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Ξεκινά μπαράζ κινητοποιήσεων των δικαστών όλης της χώρας

Φωτογραφία Αρχείου.


Στάσεις εργασίας από αύριο μέχρι
την 30 Σεπτεμβρίου
Μπαράζ κινητοποιήσεων από αύριο, πρώτη ημέρα του νέου δικαστικού έτους, σε όλα τα δικαστήρια της χώρας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την δρομολογούμενη νέα μείωση των αποδοχών των δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών, ενώ σήμερα συνήλθαν εκτάκτως οι εισαγγελείς της χώρας και δήλωσαν τη συνταύτιση των κινητοποιήσεων τους με αυτές των δικαστών.
Αύριο, Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2012, θα πραγματοποιηθεί πανδικαστική συγκέντρωση στο Εφετείο Αθηνών και ανάλογες συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν στις μεγάλες πόλεις, ενώ από αύριο οι δικαστές ξεκινούν πανελλαδικές στάσεις εργασίας (10 π.μ. έως 3.30 μ.μ.) με παράλληλη αναστολή δημοσίευσης αποφάσεων (εκτός των επειγουσών). Στις στάσεις εργασίας δεν συμμετέχουν οι δικαστές του Συμβουλίου της Επικρατείας.
Μέσα σε ανήσυχο κλίμα πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα τελετών του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, η Γενική Συνέλευση των μελών της Ένωσης Εισαγγελέων. Ομόφωνα, με ψήφισμά τους, οι εισαγγελείς αποφάσισαν την διακοπή των συνεδριάσεων όλων των Ποινικών δικαστηρίων (10 π.μ. έως 3 μ.μ.) από αύριο Δευτέρα μέχρι και 30 Σεπτεμβρίου 2012.
«Οι εισαγγελείς της χώρας δεν είναι πρόβατα επί σφαγή» σημείωσε ο τέως αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασ. Μαρκής και τόνισε ότι κάνουν λάθος όσοι πιστεύουν ότι «η διάταξη του Συντάγματος που απαγορεύει την απεργία θα επιβάλλει στους δικαστές την σιωπή και ότι θα σκύψουν το κεφάλι».
«Το ζήτημα δεν είναι οικονομικό αλλά θεσμικό» είπε, προσθέτοντας ότι «χωρίς όρθιο δικαστή και εισαγγελέα καμία κοινωνική ομάδα μέσα στη χώρα μας δεν μπορεί να είναι ήσυχη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: