ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Πρώτος έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ με 30% σύμφωνα με δημοσκόπηση της VPRC

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας Γ. Λύχρος.


Γιάννης Λύχρος: Η κατάσταση στην κοινωνία είναι καζάνι που βράζει!
Συγκρατημένη αισιοδοξία έδειχναν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ χθες το βράδυ, όταν το ISTOLOGIO ζήτησε την άποψή τους για την νέα δημοσκόπηση που φέρει το κόμμα να προηγείται της ΝΔ κατά 2 μονάδες. Συνιστούσαν μάλιστα ότι με την οικονομική κατάσταση να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο τα κόμματα του Μνημονίου που συγκροτούν την κυβέρνηση θα βουλιάζουν στα αδιέξοδα που δημιούργησαν οι ηγέτες τους. Έτσι όπως τόνιζαν «μπαίνουν αυξημένα καθήκοντα στα μέλη της ριζοσπαστικής αριστεράς και εκεί πρέπει να στρέψουν την προσοχή τους, καθώς οι πολίτες εμφανίζονται δυσαρεστημένοι από την κυβέρνηση». Σε αυτή την δημοσκόπηση οι ψηφοφόροι σε ποσοστό 86% παρουσιάζουν μεγάλη αύξηση δυσαρέσκειας σε σχέση με το 77% που ήταν τον Ιούλιο, όταν βρίσκονταν υπό την επήρεια των… μπάνιων του λαού.
Τα ίδια στελέχη του χώρου συνιστούσαν: «Πρέπει να μας ανησυχεί η αυξημένη άνοδος των νεοναζί». Μάλιστα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας στις πρόσφατες εκλογές, Γιάννης Λύχρος, απαντώντας στο ISTOLOGIO ερμήνευσε τα ποσοστά καθόδου των Μνημονιακών κομμάτων που συγκροτούν την κυβέρνηση ως:

«Αποτέλεσμα των όσων αντιλαϊκών μέτρων διαρρέονται στα ΜΜΕ, τα οποία οδηγούν στην αγανάκτηση τους πολίτες, ενώ η κατάσταση στην κοινωνία  είναι καζάνι που βράζει, γι αυτό και μόλις κατασταλάξουν τα μέτρα που ετοιμάζονται θα δούμε κινητοποιήσεις, στις οποίες ο ΣΥΡΙΖΑ θα βρεθεί δίπλα».

Στη νέα δημοσκόπηση της VPRC, στην εφημερίδα «Ελλάδα Αύριο», ο ΣΥΡΙΖΑ ανεβαίνει στην πρώτη θέση, η Νέα Δημοκρατία κατεβαίνει στη δεύτερη, στη τρίτη βρίσκεται η Χρυσή Αυγή, ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ με ιστορικό χαμηλό 7,5%, το κόμμα του Πάνου Καμμένου εμφανίζεται να έχει μικρή άνοδο, το ΚΚΕ ανεβαίνει στην έκτη θέση, ενώ η ΔΗΜΑΡ καταγράφει σημαντική πτώση.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας: Ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει το 30% των ψηφοφόρων εάν γίνουν σήμερα εκλογές, η ΝΔ το 28%, η Χρυσή Αυγή το 12%, το ΠΑΣΟΚ κατρακυλά στο 7,5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες σταθεροποιούνται στο 7%, το ΚΚΕ ανεβαίνει στο 6% και η ΔΗΜΑΡ έφθασε στο 4%, λίγο πριν το επικίνδυνο όριο της εξόδου από τη βουλή, παρόλο που ο επικεφαλής της θεωρείται από τους πολίτες ως ο δημοφιλέστερος πολιτικός αρχηγός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: