Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

ΔΗΜΑΡ: Θα πρέπει να προσέχουμε ποιους επιλέγουμε για υπουργούς!

Ο εικονιζόμενος Ν. Νικολόπουλος που... διέφυγε του ελέγχου της ΔΗΜΑΡ!


Παραινέσεις του εκπροσώπου Τύπου μετά την παραίτηση Νικολόπουλου

 «Είναι δεδομένο ότι ο κ. Νικολόπουλος θα ήθελε να ήταν αυτός υπουργός και όχι ο κ. Βρούτσης. Ενδεχομένως να ένιωθε και υποτιμητικά στη συγκεκριμένη θέση του υφυπουργού, γιατί μπορεί να νιώθει ότι είναι πολύ σπουδαίο στέλεχος. Βεβαίως η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική. Η άποψή μας είναι ότι σχετίζεται με προσωπικές φιλοδοξίες και ενδεχομένως με ενδονεοδημοκρατικά ζητήματα».
Τα παραπάνω βεβαίωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ, Ανδρέας Παπαδόπουλος, σχετικά με την παραίτηση του τ. υφυπουργού Εργασίας Ν. Νικολόπουλου από την κυβέρνηση.

Μάλιστα μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1, μετά την παραίτηση Νικολόπουλου απηύθυνε παραινέσεις:  «Θα πρέπει πάντα στις επιλογές μας και πολύ περισσότερο σε αυτές τις πολύ κρίσιμες φάσεις, να είμαστε πολύ προσεκτικοί στο ποιους επιλέγουμε για τη στελέχωση της κυβέρνησης».

Φαίνεται ότι εκεί στην ΔΗΜΑΡ κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου. Διότι αφού δεν πήραν χαμπάρι το… χουνέρι που τους ετοιμάζει ο Σαμαράς με τα μέτρα που θα φέρει η κυβέρνησή του το Φθινόπωρο, μάλλον μετά τις επόμενες εκλογές, που δεν θα αργήσουν,  θα ξυπνήσουν. Αλλά τότε θα έχουν κατακυρώσει τον τίτλο του Καρατζαφέρη της αριστεράς, που σήμερα τον διεκδικούν.
Μόνον που αυτός φέρει και τα επαχθή πολιτικά βάρη. Και τότε ούτε μία Σεισάχθεια δεν τους γλυτώνει!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς