Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Δημ. Κατσικόπουλος: Το του Αγγελόπουλου φέρετρον με κατατρύχει !

ΜΙΛΑ Η ΜΗΛΙΑ ΘΕΟΦΥΛΑΤΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΠΑΤΡΑΣ

«Καταφέρατε να φτάσετε το ΚΚΕ στο τεσσεράμισι τα εκατό» είπε

Μια διαμαρτυρία –σύμφωνα με το thestival.gr- αλλιώτικη απ' τις άλλες πραγματοποίησαν την Τρίτη, 26 Ιουνίου 2012, συνταξιούχοι και μέλη του Συλλόγου Καρκινοπαθών Θεσσαλονίκης έξω από το ΙΚΑ της Αριστοτέλους. Μια ηλικιωμένη γυναίκα μπήκε σε ένα φέρετρο, ενώ σε πανό αναγράφεται το σύνθημα «η Υγεία πεθαίνει». Οι συγκεντρωμένοι διαμαρτύρονταν καθώς δεν τους χορηγούνται φάρμακα με πίστωση και λένε πως δεν έχουν τη δυνατότητα να τα πληρώσουν από την τσέπη τους.
Ανάλογο σκηνικό στήθηκε και στην Πάτρα, με φέρετρο και λοιπά, στην Περιέρεια Δυτ. Ελλάδος πριν κάμποσο καιρό και από τότε «του έκατσε μπαστούνι» του ΠΕΣΥάρχη Δυτ. Ελλάδας. Αυτό ήταν που θυμήθηκε σήμερα στην επαφή των συνταξιούχων μαζί του και με αίτημα την άσχημη κατάσταση  που επικρατεί στο χώρο της Υγείας. Οπότε ο Δημ. Κατσικόπουλος υπενθύμισε: «Όταν ήρθατε πάλι με το φέρετρο και τον Αγγελόπουλο (σ.σ: πρόεδρος των οικοδόμων, από το ΠΑΜ) καταφέρατε να φτάσετε το ΚΚΕ στο τεσσεράμισι τα εκατό».
Έτσι η Μηλιά Θεοφυλάτου τον κατήγγειλε δημοσίως, λέγοντας, τα παρακάτω στο βίντεο, που παρουσιάζει το gzmosxos.blogspot.com

 «Ο κ. Κατσικόπουλος αφού δεν έδωσε απάντηση για τίποτα στα αιτήματά μας, μας έδειξε τη χαρά του, ότι παρόλες τις κινητοποιήσεις μας και όταν ήρθαμε με το φέρετρο και με τον Αγγελλόπουλο, καταφέραμε το ΚΚΕ να βγάλει τεσσεράμισι τα εκατό. Τον καταγγέλω για ωμό αντικομμουνισμό και οι κομμουνιστές δεν κάνουν πίσω με τίποτα. Και το ΚΚΕ έχει δώσει απάντηση γιατί πήγε εκεί…».

Παράλληλα προκάλεσε την συνηγορία συναδέλφισσας που ρώτησε: «Και αυτοί που πήγαν. Από το σαράντα στο 10!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς