Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Αγγελοπούλου: Σας βάρεσε ο καύσωνας στο κεφάλι και τα γράφετε

Από τους Ολυμπιακούς του 2004 με την Φ. Πετραλιά.

Απάντηση στο λιβελογράφημα της δεξιάς «Δημοκρατία»

Σενάριο συνωμοσίας με εξωφρενικούς συνειρμούς δημοσίευσε η εφημερίδα «Δημοκρατία», εμπλέκοντας την Γιάννα Αγγελοπούλου, τον γιο της, τον ΣΥΡΙΖΑ, την... CIA, αλλά και προκαλώντας την απάντηση του Τάσου Κορωνάκη εκπροσώπου της ομάδας για την προεκλογική καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Γιάννα Αγγελοπούλου,  φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση χρηματοδότησης αμερικανικής εταιρείας πολιτικής επικοινωνίας, που να είχε αναλάβει την καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές, προκειμένου να τον στρέψει σε πιο κεντρώες θέσεις, για να καταλάβει την κυβέρνηση, από τους εταίρους του δικομματισμού, που προφανώς την είχαν αναλάβει με… εργολαβία!
Κατά τους εμπνευστές του δημοσιεύματος η Γιάννα Αγγελοπούλου βάφτηκε "κόκκινη" προκειμένου να πάρει την προσωπική της εκδίκηση απέναντι στο πολιτικό σύστημα. Το οποίο εν παρόδω να σας υπενθυμίσω ότι την έχει… αδικήσει, καθότι την ανταμείβει με πλουσιοπάροχο μισθό πρεσβευτή στην ΔΟΕ, από την εποχή των Ολυμπιακών Αγώνων, επί Σημίτη!
Το δημοσίευμα λοιπόν, ήρθε να "κουμπώσει" στις συζητήσεις που προκάλεσε η παρουσία του γιου της, Παναγιώτη, στην κεντρική ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Ομόνοια.
Ο οποίος Παναγιώτης Αγγελόπουλος, βρισκόταν κάτω από την εξέδρα όπου μιλούσε ο Αλέξης Τσίπρας, δίπλα στη σκηνή μαζί με τρεις φίλους του και μια νεαρή φίλη του. Έδειξε ένθερμος όταν ο Αλ. Τσίπρας παρουσίασε τις ξένες αντιπροσωπείες και άντε να βγάλει κάποιος από το μυαλό του «λαγονικού» Πουαρώ, ότι αυτό δεν σημαίνει συνωμοσία!

Βεβαίως η ίδια η Γιάννα Αγγελοπούλου, απάντησε στη «Δημοκρατία» πως έχει βαρέσει τον συντάκτη ο καύσωνας στο κεφάλι, αλλά που να καταλάβουν αυτοί οι… νεοδεξιοί από τέτοια. Μήπως τις ίδιες παρλαπίπες δεν έγραφε συντάκτης της, πριν λίγο καιρό για τα συμβάντα στην Πάτρα μετά το έγκλημα κατά του Λαζανά στις Ιτιές;

Το gzmosxos.blogspot.com του είχε αποστείλει ηλεκτρονική επιστολή  και του συνιστούσε σοβαρότητα, προκειμένου να μην βάλουν μία ολόκληρη συνοικία σε ρατσιστικό πόλεμο κατά των μεταναστών. Αυτοί το βιολί τους μέχρι που φτάσαμε στο κυνήγι μεταναστών από κατοίκους, στον άγριο ξυλοδαρμό Τυνήσιου και τώρα στην αναμονή τελικής εκδίκασης της υπόθεσης
Παρακάτω διαβάστε το επίμαχο δημοσίευμα της εφημερίδας Δημοκρατίας ΕΔΩ για την υποτιθέμενη στήριξη της Γ. Αγγελοπούλου προς τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Η απάντηση της Γιάννας Αγγελοπούλου

Σύντομη αλλά σαρκαστική  επιστολή - απάντηση στη υποτιθέμενη  "βόμβα", που την ήθελε αναμεμειγμένη με την προεκλογική καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ, απέστειλε η κα Αγγελοπούλου στην εφημερίδα Δημοκρατία".

«Διαβάζοντας το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας σας, η μόνη σκέψη που  μου έρχεται, είναι ότι ίσως για τα ευφάνταστα σενάρια φταίει ο καύσωνας. Εύχομαι πάντως καλή πορεία στο εκδοτικό εγχείρημα όλων σας», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με το επίμαχο δημοσίευμα της «Δημοκρατίας», που αναφέρεται σε άρθρο της «Καθημερινής», ειδική ομάδα της εταιρείας συμβούλων Teneo, πρόεδρος της οποίας αναγράφεται ο στενότερος σύμβουλος του Μπιλ Κλίντον, ο 40χρονος σήμερα Ντάγκλας "Νταγκ" Μπαντ, προ εκλογών 17ης Ιουνίου, ήρθε στην Ελλάδα και προσέφερε τις υπηρεσίες της «σε αντισυστημικό κόμμα, το οποίο θέλει να μετακινηθεί περισσότερο προς το κέντρο του πολιτικού φάσματος, αλλά να το κάνει με τρόπο, για να μην τρομάξει την πελατεία του», όπως υπονοεί για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς