ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Μαζέψτε τον αήθη βουλευτή σας κύριε Φώτη Κουβέλη της ΔΗΜΑΡ!

Φωτογραφικό στιγμιότυπο από τον εκτροχιασμό Ψαριανού!

Παπαδημούλης: «Είναι γνωστό πως εσείς κύριε Ψαριανέ ήσασταν υπέρ της κυβέρνησης Παπαδήμου» 

 Σε αήθη επίθεση κατά του Δημήτρη Παπαδημούλη από τον ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε  ο Γρηγόρης Ψαριανός από τη ΔΗΜΑΡ κατά τη διάρκεια της χθεσινής εκπομπής του Mega «Ανατροπή».
Συγκεκριμένα, την ώρα που ο Δημ. Παπαδημούλης ανέφερε ότι εάν ο ΣΥΡΙΖΑ αναδεχθεί πρώτο κόμμα στις εκλογές της 17ης Ιουνίου, δεν θα αφήσει τον τόπο χωρίς κυβέρνηση, θα απευθυνθεί στην ΔΗΜΑΡ προκειμένου να σχηματιστεί κυβέρνηση Αριστεράς, ο υπερφίαλος βουλευτής του κόμματος που αυτοχαρακτηρίζεται «αριστερά της ευθύνης» είπε:

«Θέλετε να συνεργαστείτε με αυτούς που βρίζετε;» σημειώνοντας: «Σαν δεν ντρεπόσαστε λιγάκι», απευθυνόμενος στον Δημ. Παπαδημούλη και στον ΣΥΡΙΖΑ. Και συνέχισε, την ώρα που ο Δημ. Παπαδημούλης παρέκαμπτε τις αήθειες του βουλευτού:

«Με ποιους θέλετε συνεργασία; Με την ΔΗΜΑΡ που είναι δεκανίκι του ΠΑΣΟΚ και έχει πρόεδρο τον Καρατζαφέρη της Αριστεράς»,
συνέχισε ο κ. Ψαριανός, ενώ ο Δημ. Παπαδημούλης αναγκάστηκε να του υπενθυμίσει ότι:

«Είναι γνωστό πως εσείς κύριε Ψαριανέ ήσασταν υπέρ της κυβέρνησης Παπαδήμου», κάτι που παράκουσε ο εκτραπείς βουλευτής της ΔΗΜΑΡ.

Στην συνέχεια ο κ. Παπαδημούλης παρατήρησε ότι: «Ούτε η ΝΔ δεν κάνει τέτοια επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ», προσθέτοντας ότι ο κ. Ψαριανός δεν «κάνει καλό στη ΔΗΜΑΡ με αυτά που λέει».
Η αήθης συμπεριφορά του βουλευτού της «αριστεράς της ευθύνης» προκάλεσε ποικίλα σχόλια στο διαδίκτυο, όπου χρήστες κατέκριναν την στάση του.
Μεταξύ των σχολίων που κάνουν το γύρω του κυβερνοχώρου είναι και τα παρακάτω, όπως ενός χρήστη που ειρωνεύεται ελαφρώς τον παρεκτραπέντα:

«Ψιτ… Ψαριανέ… Πλάκα με κάνεις ρε;».
Άλλος χρήστης εγκαλεί την ΔΗΜΑΡ:
«Σύντροφοι… ναι, σύντροφοι… της ΔΗΜΑΡ μαζέψτε το αυτό το λουμπεναριό αυτό το άθλιο υποκείμενο. Μόνο κακό κάνει και σε εσάς και στην αριστερά ολόκληρη».
Ενώ ένας ακόμη, αναφέρεται στις φιλονεοφιλελεύθερες προτιμήσεις Ψαριανού:
«O Ψαριανός όπου βρεθεί και όπου σταθεί βγάζει λογίδρια υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων κρατικών οργανισμών και υπηρεσιών, υπέρ της διατήρησης των όρων του μνημονίου και της δανειακής σύμβασης. Την «απαγκίστρωση » από το μνημόνιο τη βλέπει σταδιακά μέσα σε μία πολύχρονη πορεία και μάλιστα όταν θα επέλθει «ανάπτυξη» με τα δανεικά της ΕΕ. Τα ίδια ακριβώς που λέει η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ με κάποιες επουσιώδεις λεκτικές διαφορές (πχ απαγκίστρωση ή αναθεώρηση κάποιων όρων του μνημονίου). Μέχρι τότε ΟΛΟΙ (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ) συμφωνούν να ισχύσουν απαρέγκλιτα οι όροι των μνημονίων 1 και 2 και οι δανειακές συμβάσεις . Αυτά δηλαδή που οδηγούν το λαό μας στον εξανδραποδισμό και στην απόλυτη φτώχεια».
Άλλος προφητεύει δεινά:
«Το δυστύχημα στη χώρα θα είναι να ΜΗΝ έχει αυτοδυναμία ο ΣΥΡΙΖΑ και να αναγκαστεί να κάνει κυβέρνηση με τη ΔΗΜΑΡ, που θα βάζει ως όρο και τη συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ. Το απόλυτο τέλμα»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: