ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Δεν εκπλαγήκαμε από το γεγονός, ανακοινώνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αχαΐας

Στην Βουλή, όπου λερώνουν με την παρουσία τους τα έδρανά της!

«Σήμερα αποκαλύφτηκε δημόσια αυτό που όλοι ήξεραν» λέει για την πράξη του νεοναζί

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Τοπική Επιτροπή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ με αφορμή την επίθεση του νεοναζί Ηλία Κασιδιάρη στις βουλευτίνες Λιάνα Κανέλλη και Ρένα Δούρου, επισημαίνονται τα εξής: 
«Ο ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ Αχαΐας καταδικάζει με τον ποιο απόλυτο τρόπο την αθλιότητα των νεοναζιστών σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή.
Δεν εκπλαγήκαμε από το γεγονός. Θεωρούσαμε θέμα χρόνου την αντιδημοκρατική έκρηξη των εκπροσώπων, αυτής της εγκληματικής οργάνωσης. Σήμερα αποκαλύφτηκε σε δημόσια θέα, αυτό που σε όλους ήταν γνωστό.
Υπενθυμίζουμε τις ευθύνες όσων πίστευαν ότι μπορούν να χρησιμοποιήσουν για μικροκομματικές σκοπιμότητες τον ευρύτερο χώρο της ακροδεξιάς. Η ανοχή και ένταξη κάποιων από αυτούς στις τάξεις τους αλλά και η χρησιμοποίησή τους στο πολιτικό γίγνεσθαι, συνέβαλαν στην εκκόλαψη του «αυγού του φιδιού».
Είναι καιρός η δικαιοσύνη να επιληφθεί άμεσα των δικών που εκκρεμούν σε βάρος στελεχών αυτής της οργάνωσης. Η συνεχόμενες αναβολές, τους δίνουν ασυλία για να συνεχίζουν την εγκληματική τους δράση.
Από την πλευρά μας, δηλώνουμε ότι δεν θα συμμετέχουμε σε καμία δημόσια συζήτηση που θα βρίσκεται εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής. Ο ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ κεντρικά θα θέσει το θέμα στη Διακομματική Επιτροπή».

Για τις 11 Ιουνίου η δίκη Κασιδιάρη

Υπενθυμίζω ότι η δίκη που εκκρεμεί σε βάρος του νεοναζί υποψηφίου βουλευτή, μετά από διακοπή αναβλήθηκε για τις 11 Ιουνίου. Κατηγορείται για συνδρομή σε ληστεία, απρόκλητη επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορί, οπλοχρησία μετά από εμπλοκή του σε επίθεση κατά καθηγητή από ομάδα νεοναζί, στην πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου το 2007. Οι νεοναζί είχαν κλέψει το πορτοφόλι και άλλα αντικείμενα από τον δαρθέντα καθηγητή. Το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν είχε νοικιασθεί από τον τραμπούκο νεοναζί που επιτέθηκε κατά των Λιάνα Κανέλλη και Ρένα Δούρου.
Στο μεταξύ ο άνανδρος νεοναζί που καταζητείται διαφεύγει της σύλληψης, προφανώς μέχρι να διαρρεύσει το 48ωρο του αυτόφωρου. Δικαιολογείται πάντως ότι προκλήθηκε και απειλεί τον ΑΝΤ1 με μήνυση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: