ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Δεσμεύσεις και άμεσοι στόχοι του ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση στις 18-6-12

Ναι, το ψηφοδέλτιό μας να είναι ΣΥΡΙΖΑ δαγκωτό απ' όλους στις 17-6-12.

Δεκατέσσερις τομείς στους οποίους απαιτείται άμεση παρέμβαση

Οι δεκατέσσερις τομείς στους οποίους σχεδιάζει να παρέμβει άμεσα ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, ευθείς ως οι πολίτες στις 17 Ιουνίου του παράσχουν την δύναμη για να αναλάβει την ευθύνη της διακυβέρνησης του τόπου, είναι οι παρακάτω, όπως συνάγεται από το πρόγραμμά του, που εκλαϊκεύεται  στις συγκεντρώσεις που γίνονται σε όλη την χώρα, από την Παρασκευή όπου παρουσιάστηκε στη σύναξη του «Αθηναΐς».   

* Επαναδιαπραγμάτευση της δανειακής σύμβασης.
* Νέα διαπραγμάτευση του χρέους με στόχο τη δραστική μείωσή του ή μορατόριουμ για το χρέος και αναστολή πληρωμών των τόκων.
* Κατάργηση των ρυθμίσεων του Μνημονίου που προβλέπουν μείωση 22% του κατώτερου μισθού και 32% του μισθού των νέων. Επαναφορά του βασικού μισθού στα 751 ευρώ.
* Επαναφορά του επιδόματος ανεργίας στα 461,50 ευρώ και επέκτασή του στα δύο χρόνια.
* Κατάργηση όλων των χαρατσιών που επιβαρύνουν τους μικρομεσαίους.
* Φορολόγηση του πλούτου και των υψηλών εισοδημάτων για την αύξηση των εσόδων από άμεσους φόρους κατά 4% του ΑΕΠ σε ορίζοντα τετραετίας.
* Άμεση κατάρτιση περιουσιολογίου με την κινητή και ακίνητη περιουσία. Αυστηρές ποινές σε όσους δηλώνουν ψευδή στοιχεία.
* Αλλαγή των φορολογικών συντελεστών και προσαρμογή στα επίπεδα της Ε.Ε.
* Σταδιακή μείωση του ΦΠΑ, ιδιαίτερα σε είδη λαϊκής κατανάλωσης και εστίασης.
* Συγκρότηση Ταμείου Εθνικού Πλούτου και Κοινωνικής Ασφάλισης για τη σωτηρία των ασφαλιστικών ταμείων.
* Επιδίωξη εθνικής προγραμματικής συμφωνίας με τον κλάδο της ναυτιλίας και τους εφοπλιστές για αύξηση των εσόδων και κατάργηση των φοροαπαλλαγών.
* Κανόνες για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών καναλιών.
* Αλλαγή του νόμου περί ευθύνης υπουργών.
* Καθιέρωση της απλής αναλογικής.

Γι αυτό οι λαϊκές ανάγκες και οι απαιτήσεις του καιρού μας είναι ΣΥΡΙΖΑ δαγκωτό να γράφει το ψηφοδέλτιό μας σαν φτάσουμε προ της κάλπης στις 17 Ιουνίου!

Αναλυτική τεκμηρίωση στον σύνδεσμο που ακολουθεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια: