ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Μαν. Γλέζος: Προσοχή, δεν πρέπει να πάρουν τα μυαλά μας αέρα!

Φωτογραφία ιστορική. Από την παρθενική συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι πρώτες νίκες έχουν επιτευχθεί για τον ΣΥΡΙΖΑ

Η χθεσινή εικόνα στην αίθουσα της Γερουσίας, με τους 52 βουλευτές και βουλευτίνες του ΣΥΡΙΖΑ, ανθρώπους της Αθήνας και της περιφέρειας που στη συντριπτική τους πλειονότητα αναδείχθηκαν μέσα από τους ανυποχώρητους αγώνες, η αισιοδοξία που εξέφρασαν για την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην πλειονότητά τους οι εκπρόσωποι των φορέων νωρίτερα, κατά τη συνάντησή τους με τον Αλ. Τσίπρα και η σύνεση του Μανώλη Γλέζου, που τόνισε στην σύντομη παρέμβασή του μετά τον Αλ. Τσίπρα ότι «δεν πρέπει να πάρουν τα μυαλά μας αέρα», αποτύπωσαν ότι πράγματι κάτι έχει αλλάξει. Η σελίδα έχει γυρίσει.
Σε κάθε περίπτωση για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ οι πρώτες νίκες έχουν ήδη επιτευχθεί. Η πολιτική ατζέντα έχει αλλάξει, δεν συζητάνε οι μνημονιακές δυνάμεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ πια για νέα μέτρα, νέα νομοσχέδια - λαίλαπα. «Έχουν αναγκαστεί να συζητάνε τις θέσεις και προτάσεις που ο λαός με την ψήφο του ανέδειξε ως ρεαλιστικές επιλογές», δηλαδή ότι το Μνημόνιο που επέβαλαν έφερε τη συμφορά στη χώρα,  σημείωσε στη χτεσινοβραδινή του ομιλία ο Αλ. Τσίπρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: