ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 5 Μαΐου 2012

ΣΥΡΙΖΑ: Παραληρούν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ εν όψει συντριβής τους!

Φωτογραφία Αρχείου.

Εκείνοι που θα χάσουν είναι το κεφάλαιο, η διαπλοκή, η διεθνής τοκογλυφία 

 Σε παραλήρημα, από το σύνδρομο φόβου ου τους διακατέχει, βρίσκονται ΠΑΣΟΚ και ΝΔ όσο πλησιάζει η ώρα της Κάλπης, καθώς τα μηνύματα  που λαμβάνουν από τις  φανερές πια εκδηλώσεις των πολιτών είναι άκρως αποθαρρυντικά και προμηνύουν συντριβή. Γι αυτό και επιδίδονται σε ασκήσεις γκεμπελικής διαστροφής των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ, που όλα δείχνουν αύριο βράδυ να βρίσκεται στην Τρίτη θέση.
«Η αδυναμία της πολιτικής πρότασης του δικομματισμού δεν σημαίνει ακυβερνησία, αλλά, αντίθετα, μια δυνατότητα εναλλακτικής λύσης με κυβέρνηση της Αριστεράς», σημειώνει, σε μια από τις τελευταίες παρεμβάσεις του πριν από τις εκλογές, το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, καλώντας έτσι τον λαό να προσέλθει μαζικά στις κάλπες έχοντας επίγνωση ότι ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία προετοιμάζουν για την επομένη μέρα νέα, επαχθέστερα μέτρα.
Απαντώντας στη λυσσαλέα επίθεση, δείγμα πανικού, των μνημονιακών συνεταίρων προς την Αριστερά, ο ΣΥΡΙΖΑ απάντησε πως η καταστροφολογία πέφτει στο κενό, καθώς «ο ελληνικός λαός βιώνει την καταστροφή τώρα και όχι ως υπόθεση του μέλλοντος» κι έτσι "κανένας πια δεν πιστεύει το καθημερινό παραλήρημά τους".

Αναλυτικότερα, στην ανακοίνωσή του, επισημαίνει:
«ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ένα κοινό πρόγραμμα, το 2ο Μνημόνιο, αν αποκτήσουν την ισχύ να κυβερνήσουν, θα κάνουν τα ίδια και χειρότερα. Θα ολοκληρώσουν το καταστροφικό τους έργο της κοινωνικής διάλυσης και της οικονομικής παρακμής. Από τους αγώνες της προηγούμενης περιόδου και τα εκλογικά αποτελέσματα μπορεί να δημιουργηθεί ένα νέο πολιτικό τοπίο. Η ριζοσπαστική Αριστερά μαζί με τον λαό μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα εποχή, που χαρακτηρίζεται από την κατάρρευση του δικομματικού πολιτικού συστήματος και το άνοιγμα του δρόμου για μια νέα, ελπιδοφόρα πορεία.
Ο λαός έχει να κερδίσει από αυτή την προοπτική, με την ακύρωση του Μνημονίου, τη διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους, την αναδιανομή του πλούτου, τη βιώσιμη ανάπτυξη με απασχόληση και προστασία του περιβάλλοντος, την αποκατάσταση των τεράστιων αδικιών και την προώθηση της δημοκρατίας και της λαϊκής κυριαρχίας. Εκείνοι που θα χάσουν είναι το κεφάλαιο, η διαπλοκή, η διεθνής τοκογλυφία και οι νεοφιλελεύθερες δυνάμεις στην Ελλάδα, στην Ευρώπη και διεθνώς. Καλούμε τους Έλληνες πολίτες να ακυρώσουν στην πράξη τα εκβιαστικά διλήμματα. Η ελπίδα για πραγματική αλλαγή θα σαρώσει τους διαχειριστές του φόβου. Την Κυριακή (αύριο) μπορεί να αποκτήσει πραγματικό νόημα το σύνθημα “ανατροπή στην Ελλάδα, μήνυμα στην Ευρώπη,,. Η ελπίδα υπάρχει και είναι Αριστερά. Η λύση υπάρχει και είναι Αριστερά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: