Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Τον ύπνο τους έχασαν οι άνδρες της τοπικής Αστυνομίας για τον Τσίπρα

Ένα ακόμη βίντεο από την χθεσινή συγκέντρωση στην Πάτρα.


Οι πληροφορίες για ενδεχόμενη απόπειρα των νεοναζί της Χρυσής Αυγής κινητοποίησαν Πάτρα και Αίγιο

Με τους υποψηφίους στην εξέδρα.
Από νωρίς χθες νέοι και νέες του ΣΥΡΙΖΑ προετοίμαζαν την πλατεία Γεωργίου για την ομιλία του Αλ. Τσίπρα. Πολύχρωμα πανό με συνθήματα της αριστεράς, αφίσες, έλεγχος του ήχου, οι περισσότερες δουλειές, όπως και η επικοινωνία της εκδήλωσης, οργανώθηκαν από τους νεότερους συντρόφους. 
Εκείνο που δεν έγινε ευρέως γνωστό είναι ότι την ιδέα για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο της Αχαΐας του Αλ. Τσίπρα της έρριξαν μέλη της Γραμματείας του ΣΥΝ, ενώ για την ανοικτή ομιλία στην Πάτρα, την έριξαν τρία μέλη της ΝΕ του ΣΥΝ, που είναι και υποψήφιοι, ήτοι η Μαρία Κανελλοπούλου ηθοποιός, γνωστότερη ως αδελφή του Πόπωτα στο σήριαλ «ο Καφές της Χαράς», ο Γραμματέας ΝΕ Αχαΐας του ΣΥΝ Κώστας Σπαρτινός και η παλιά συνδικαλίστρια της ΜΕ Μαρία Αντύπα.
 
Και ο ίδιος αναμένει δεύτερο παιδάκι.
Οι εκδηλώσεις χαράς ήσαν ολοφάνερες.
Και αυτά τα παραπάνω, όπως και η πολύχρωμη λαοθάλασσα το απόγευμα κατά την έναρξη της ομιλίας, ήσαν που λίγο-πολύ φαινόντουσαν. Ωστόσο για να κυλήσει ομαλά η εκδήλωση, τρεις μέρες την  Κυριακή των εκλογών, κάποιοι καρδιοχτύπησαν, όπως και κάποιοι άλλοι, στο Αίγιο, υπεύθυνοι έναντι της πολιτείας κυριολεκτικά έχασαν τον ύπνο τους μέχρι να περάσει τα γεωγραφικά όρια ο νεαρός πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με το κλιμάκιο που ήρθαν στην Πάτρα.  
Όμως συμβολή στην ασφαλή διεξαγωγή της όλης εκδήλωσης είχαν και οι άνδρες της ασφάλειας Πάτρας, υπό τον επικεφαλής της κ. Ανδρικόπουλο, που κυριολεκτικά κατά την άφιξη του Αλ. Τσίπρα και την αναχώρηση έστησαν αριστοτεχνικά την όλη επιχείρηση περιφρούρησης του Προέδρου. Σε αυτόν τον συναγερμό καθοριστικές ήσαν οι πληροφορίες για ενδεχόμενο τραμπούκικο γεγονός από νεοναζί της Χρυσής Αυγής, που έχουν απειλήσει τη ζωή του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με φράσεις όπως «θα τον κάνουμε με τα κρεμμυδάκια».
Μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες η εφημερίδα ΑΥΓΗ έχει επανειλημμένως εκφράσει φόβους για προβοκάτσια σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ συζητείται έντονα το γεγονός των απειλών που εξέφρασε ο αρχηγός των νεοναζί Μιχ. Μιχαλολιάκος!  

* Τα παρακάτω φωτογραφικά πλάνα είναι τραβηγμένα από τη μηχανή του gzmosxos.blogspot.com νωρίς το απόγευμα, πριν την έναρξη της ομιλίας.

Ο υπεύθυνος των εκλογών από την πλευρά του ΣΥΝ, Πέτρος Χάλκος (δεξιά).

Προ του Δημοτικού Θεάτρου "Απόλλων".
Ο τέως Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Πάτρας Νίκος Κοντοές.
Και η ΑΚΟΑ παρούσα με τη σημαία της.
"Και η πλατεία ήταν γεμάτη από συντρόφους φοιτητές..." (Σαββόπουλος).
Ο δημοτικός Σύμβουλος Ηλ. Γρηγόρης παρών και κατενθουσιασμένος.
Δεξιά παρών και ο επιτυχημένος π. πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου
Από ανύπαρκτα έως ελάχιστα τα πανό της συγκέντρωσης.
Ο κανόνας επιβεβαιώνει την λιγοστή παρουσία πανό.

Οι νεολαίοι συζητούν με τον Ηλία Γρηγόρη (πλάτη).
Περιμένουν από στιγμή σε στιγμή να αρχίσει η ομιλία.
Εν αναμονή της ομιλίας Τσίπρα.
Φουτουριστικό τοπίο ανάλογο με τη βραδινή γιορτή.
Όλες οι ηλικίες ήσαν παρούσες.

 * Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα που επισκέφτηκε τον ΟΤΕ στην πατραϊκή συνοικία Ταραμπούρα δεν του επετράπη η είσοδος στον χώρο των εργαζομένων για να μιλήσει μαζί τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς