ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Με διαμαρτυρία στρατιωτικού τύπου υποδέχτηκαν το Νίκο Μιχαλολιάκο

Το... "εγέρθουτου" του αδαή πήρα απάντηση στο πρόσωπο του αφεντικού του!

Οι δημοσιογράφοι του πολιτικού ρεπορτάζ ανταπέδωσαν στο… «εγέρθουτου»

Με τον επικεφαλής της φιλοναζιστικής Χ.Α. συναντήθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Για πρώτη φορά από την περίοδο της Μεταπολίτευσης αρχηγός νεοναζιστικού μορφώματος γίνεται δεκτός από τον ανώτατο πολιτειακό άρχοντα. Και οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν το πολιτικό ρεπορτάζ εις ανταπόδοση του στρατιωτικού παραγγέλματος «εγέρθητι» ή «εγέρθουτου» κατά τον αγράμματο σωματοφύλακά του, παρέμειναν καθιστοί οκλαδών, ή σε στάση αιχμαλωσίας με τα χέρια πλεγμένα στο πίσω μέρος του κεφαλιού.
«Πρέπει να καταγγείλουμε το μνημόνιο. Να γίνει λογιστικός έλεγχος του χρέους. Να θέσει «βέτο» η χώρα μας στο ΝΑΤΟ για τα Σκόπια και να αναλάβει την διακυβέρνηση Πρωθυπουργός με διεθνή προσωπικότητα» πρότεινε ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής. Ο Νίκος Μιχαλολιάκος πρόσθεσε: «Δεν συναινώ, δεν στηρίζω καμιά κυβέρνηση και δεν δίνω ψήφο ανοχής».
Πίσω από τις κάμερες της συνάντησης οι δημοσιογράφοι –σύμφωνα με την «Ημερησία  online»- δεν σήκωσαν μικρόφωνα όταν ο Ν. Μιχαλολιάκος έκανε τη δήλωσή του εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου, ενώ όταν ο επικεφαλής της Χ. Α. έφθασε όλοι οι δημοσιογράφοι ήταν καθιστοί. Στους κόλπους των φωτορεπόρτερ επικρατούσε όλη την εβδομάδα προβληματισμός για το εάν θα έπρεπε ή να απαθανατισθεί η είσοδος Μιχαλολιάκου στο Προεδρικό Μέγαρο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: