ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Για το κέντρο ημερήσιας υποδοχής αστέγων και υπνωτήριο στην Πάτρα

Φωτογραφία Αρχείου.
Ενημερωτική συνάντηση στο Δήμο για τα σχέδια δράσης
κοινωνικών δομών άμεσης αντιμετώπισης της φτώχειας

Η Αντιδήμαρχος Εθελοντισμού, Ισότητας Φύλων, ΜΚΟ, Ένταξης Μεταναστών & Εξυπηρέτησης του πολίτη κ. Μαρία Ανδρικοπούλου – Ρούβαλη και ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου κ. Θεοχάρης Μασσαράς, στο πλαίσιο της πρόσκλησης του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης για την υποβολή προτάσεων, που αφορούν στην υλοποίηση Σχεδίων Δράσης με σκοπό τη δημιουργία νέων ή και τη συνέχιση της λειτουργίας υφιστάμενων «Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας», πραγματοποίησαν χθες Τετάρτη σύσκεψη με εκπροσώπους των ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας, αλλά και της τοπικής Εκκλησίας. Αντικείμενο της σύσκεψης, ήταν η αναλυτική τους ενημέρωση για το θέμα, αλλά και  να δηλώσουν την επιθυμία τους να συμμετάσχουν στο σχήμα των συνεργαζόμενων φορέων.
Η σύσκεψη έγινε σε καλό κλίμα και οι περισσότεροι εκ των συμμετεχόντων, έδειξαν προθυμία να συμμετάσχουν στο δίκτυο, το συντονισμό του οποίου θα αναλάβει μία από τις ΜΚΟ, που δραστηριοποιείται στην περιοχή μας και η οποία θα πληροί τις απαραίτητες, γενικές προϋποθέσεις.
Το σχέδιο δράσης, μπορεί να περιλαμβάνει από μία ως οκτώ κοινωνικές δομές, όπως, ανοιχτό κέντρο ημερήσιας υποδοχής αστέγων και υπνωτήριο και το τελικό του σχήμα θα ανακοινωθεί σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: