ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Β. Σαμούρη: Την ενδιαφέρουν τα «πρωτότυπα» και όχι τα «γενόσημα»


Απάντηση της τ. προέδρου προς την ΔΗΜΑΡ Πάτρας, στο ψηφοδέλτιο της οποίας δεν θα συμμετάσχει

Βίβιαν Σαμούρη


 Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η κυρία Βίβιαν Σαμούρη, μετά την διαγραφή της  από τη δημοτική παράταξη «Τώρα για την Πάτρα» και σε απάντησή προς την ΔΗΜΑΡ Πάτρας, αναφέρει τα εξής:
«Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Δήμαρχος επιχειρεί να επιρρίψει τις ευθύνες του σε άλλους και, μάλιστα, κατά την προσφιλή του μέθοδο, μέσω τρίτων. Κατά τα λοιπά, ισχύει η αρχική δήλωσή μου της 1-4-2012.
Η Δημοκρατική Αριστερά του κ. Κουβέλη, στην ανακοίνωσή της, αναφέρει ότι ουδέποτε αναμείχθηκε στα εσωτερικά του Δήμου Πατρέων. Ταυτόχρονα, όμως, ασκεί κριτική και, μάλιστα, «θλιβερή» στο πρόσωπό μου, τόσο ως Αντιδημάρχου όσο και ως Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου. Η αντίφαση προφανής, τα συμπεράσματα δικά σας…
Σε ό,τι αφορά σχόλια και υποθέσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας, περί δήθεν βλέψεών μου σχετικά με το ψηφοδέλτιο της ΔΗΜ.ΑΡ., απαντώ ότι: «Με ενδιαφέρουν πάντοτε και μόνο τα πρωτότυπα».
Η κυρία Σαμούρη θεωρεί γενόσημο το κόμμα της ΔΗΜΑΡ, που ερωτοτροπρεί με το ΠΑΣΟΚ και γιαυτό στην δήλωσή της κάνει λόγο για «πρωτότυπα»!
Πάντως πληροφορίες σήμερα που εγράφησαν στον ΡΕΠΟΡΤΕΡ Πάτρας, αναφέρουν ότι η τοπική ηγεσία Πάτρας του ΠΑΣΟΚ βρέθηκε σε συζήτηση με την Βίβιαν Σαμούρη, προκειμένου να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιό του. Οι επόμενες ημέρες θα δείξουν την κατάληξη της πρότασης του ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: