Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Κρίστιν Λαγκάρντ: Η Ελλάδα θα παραμείνει στο ευρώ


Με τον υπ. Οικνονομικών η Κρίστιν Λαγκάρντ στην Ν. Αφρική, αμφισβήτησε την αξιοπιστία αυτών που μας τσαμπουνίζουν ότι ήρθε η συντελία της  Ελλάδας, επειδή μπορεί να μας διώξουν από το ευρώ!

Είναι να απορεί κανείς πως οι φωστήρες της χώρας μας τύπου Παπαδήμ(ι)ου και Κάρολου Παπούλια άλλα μας τσαμπουνίζουν

«Το 2012 θα είναι το τέλος του ευρώ; Η απάντησή μου είναι: δεν το πιστεύω. Είναι απίθανο η νομισματική μονάδα να εξαφανιστεί το 2012», δήλωσε κατά τη διάρκεια επίσκεψής της στην Πρετόρια της Νοτίου Αφρικής, η Γενική Διευθύντρια του ΔΝΤ Κρίστιν Λαγκάρντ, από την Πραιτώρια της Ν. Αφρικής.
Οσον αφορά στην Ελλάδα, η επικεφαλής του ΔΝΤ δήλωσε ότι «οι Ευρωπαίοι εταίροι έχουν βεβαιώσει και επαναβεβαιώσει την αποφασιστικότητά τους (να διατηρηθεί η Ελλάδα στο ευρώ). Εμείς μπορούμε να το υποστηρίξουμε αυτό».
Η Λαγκάρντ προανήγγειλε επίσης ότι τα στοιχεία για την παγκόσμια ανάπτυξη θα αναθεωρηθούν επί τα χείρω για το 2012, σημειώνοντας ότι οι σχετικές εκτιμήσεις θα δημοσιοποιηθούν γύρω στις 25 Ιανουαρίου.
Συνέδεσε, τέλος, την ευρω-κρίση με τα προβλήματα των αφρικανικών χωρών. «Οι χώρες θα υποφέρουν από συμφορές αν δεν τεθεί υπό έλεγχο η κρίση του ευρώ», υπογράμμισε, αναφερόμενη στις χώρες της Αφρικής εν γένει και ιδιαίτερα στη Νότια Αφρική και τη Νιγηρία, την οποία επισκέφθηκε λίγο πριν από τα Χριστούγεννα.
Μετά τα παραπάνω είναι να απορεί κανείς πως οι φωστήρες της χώρας μας τύπου Παπαδήμ(ι)ου και Κάρολου Παπούλια μας τσαμπουνίζουν από την πρωτοχρονιά και δώθε πως θα τεθούμε εκτός ευρώ εάν δεν αφήσουμε τα κεκτημένα, όπως μας είπε ο πρώτος. Δηλαδή τα σκάφη, τις λιμουζίνες, τις θερμαινόμενες πισίνες και άλλα πολλά που συνιστούν την χλιδή και την άσωτη ζωή που κάνουν.
Ερώτημα ο κύριος Παπαδήμ(ι)ος πότε θα επιστρέψει την σύνταξη από το Πανεπιστήμιο Αθηνών που επί 13 χρόνια απουσίαζε από την έδρα του, αλλά την πήρε και μάλιστα να αισθανθεί την ανάγκη να απολογηθεί γι αυτό;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς