ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Η Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα Παραλίας λέει "όχι" στο χαράτσι της ΔΕΗ




    Άρχισε πριν λίγες ημέρες από τους δημάρχους του ΣΥΡΙΖΑ στην Αττική και τώρα διευρύνεται προς κάθε κατεύθυνση. Ήδη δήμοι όπως του Περιστερίου που υπό τον κ. Παχατουρίδη,  εξελέγη με την στήριξη του ΠΑΣΟΚ, έχουν πάρει την υπόθεση στα χέρια τους. Καλούν τους πολίτες να πληρώσουν το ρεύμα στο ΑΤΜ της ΔΕΗ, χωρίς να καταβάλλουν χρήματα για συμπεριλαμβανόμενο χαράτσια. Προσκομίζουν την απόδεικξη στον Δήμο και αυτός αναλαμβάνει την νομική κάλυψη, εν όψει της εκδικάσεως σχετικής προσφυγής. Το κίνημα ενάντια στο χαράτσι ήρθε στο κέντρο της συζήτησης και στην συνέλευση του ΣΥΝ στην Πάτρα την Δευτέρα. Εκφράστηκε η ανάγκη δημιουργίας ομάδων αλληλεγγύης που θα φτάνουν μέχρι και την επανασύνδεση  του ρεύματος που διέκοψαν συνεργεία της ΔΕΗ, αλλά και έως την ανοικτή άρνηση με κλείδωμα των υπογείων στις πολυκατοικίες που φιλοξενούν σταθμούς ρολογιών της ΔΕΗ. Στο πλαίσιο αυτό κινητοποιούνται τώρα και οι απλοί κάτοικοι.    
Διευρύνεται το μέτωπο κατά των χαρατσιών. 


 Η ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ και Αλληλεγγύης Παραλίας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση, γνωστοποιώντας την προγραμματισμένη συνέλευση, την Κυριακή 13-11-2011, στις 12 το μεσημέρι, στον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Εργατικών Κατοικιών Παραλίας, για να μην πληρωθούν τα χαράτσια της ΔΕΗ:
«Οργανωμένα ο λαός να μην πληρώσει τα χαράτσια της ΔΕΗ και της Εφορίας! Μαζί με Λαϊκή Επιτροπή και ΠΑΜΕ-ΠΑΣΕΒΕ. Οργανώνουμε τον αγώνα και την αλληλεγγύη!
 Η οργή που νιώθουμε καθώς φτάνουν τα νέα χαράτσια της ΔΕΗ και της εφορίας μαζί με εκβιασμούς και απειλές είναι απολύτως δικαιολογημένη, όπως νόμιμη για το λαό και δίκαιη είναι η άρνησή να πληρωθούν. Είναι πράξη που δηλώνει την απαίτηση να καταργηθούν οι αντιλαϊκοί νόμοι. Να μπει τέλος στις θυσίες για τα κέρδη, την κρίση της πλουτοκρατίας, τη σωτηρία της λυκοσυμμαχίας της Ε.Ε.
Ντροπή και φόβο πρέπει να νιώσουν αυτοί που οδηγούν τη λαϊκή οικογένεια στην απόγνωση, όχι ο λαός που υποφέρει και αποφασίζει να σηκώσει το κεφάλι. Κανένας εργαζόμενος, αυτοαπασχολούμενος, άνεργος, καμιά λαϊκή οικογένεια δεν πρέπει να σκύψει το κεφάλι ούτε να φοβηθεί τις απειλές και τους εκβιασμούς. Κανένας δεν πρέπει να αδιαφορήσει, να αφήσει αβοήθητες τις οικογένειες των ανέργων και των χαμηλόμισθων που βυθίζονται στην εξαθλίωση. Κανένας να μη βρεθεί μόνος του απέναντι στην εφορία, στη ΔΕΗ, στις τράπεζες.
Πιο μαζικά, πιο δυνατά, πιο οργανωμένα σε κάθε εργασιακό χώρο και σε κλάδο, σε όλη την Παραλία και στα γύρω χωριά, πρέπει να εκφραστεί η άρνηση πληρωμής, η λαϊκή αλληλεγγύη σε κάθε προσπάθεια εκβιασμού και διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος στα λαϊκά νοικοκυριά, στους αυτοαπασχολούμενους και μικρομαγαζάτορες.
Για δρόμο ανάπτυξης υπέρ του λαού και όχι των μονοπωλίων. Ο λαός έχει τη δύναμη. Κάτω η κυβέρνηση και τα κόμματα της πλουτοκρατίας. Αποδέσμευση από την Ε.Ε., διαγραφή του χρέους μονομερώς, με λαϊκή εξουσία.
Κάθε δρόμος και τετράγωνο, κάθε σπίτι και πολυκατοικία στην Παραλία, να γίνουν μετερίζια αγώνα και αντεπίθεσης!»

Δεν υπάρχουν σχόλια: