ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Παπανδρέου-Τρόικα: Φλερτάρουν με την έξοδο της χώρας από το ευρώ!


Μεθοδεύει έξοδο από το ευρώ για να παραπλανήσει τους αριστερούς ψηφοφόρους;

Πολιτική μυστικής διπλωματίας από τον Παπανδρέου με τους ισχυρούς της Κοινότητας για έξωση της χώρας μας επί δέκα χρόνια από την Ευρωζώνη

Μεθόδευση με πολιτική μυστικής διπλωματίας για την έξοδο της Ελλάδας από τη ζώνη του ευρώ, και με την παθητική αποδοχή του αποτελέσματος από τον Γ. Παπανδρέου, διαφαίνεται από όσα αποκάλυψε ο ίδιος μιλώντας στα μέλη του υπουργικού συμβουλίου.
Ορθά-κοφτά, ο πρωθυπουργός εκβιάζοντας τους βουλευτές του, προειδοποίησε ότι η χώρα θα βγει από την ευρωζώνη είτε αν σήμερα η κυβέρνησή του δεν λάβει ψήφο εμπιστοσύνης, είτε αν προκύψουν εκλογές, είτε αν γίνει δημοψήφισμα και η απάντηση των πολιτών είναι όχι στο ευρωπαϊκό πακέτο της 26ης Οκτωβρίου, ακόμη και στην περίπτωση που διαπιστωθεί αδυναμία εφαρμογής του προγράμματος.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα protothema.gr (ρεπορτάζ Μάκης Πολλάτος) «το τελικό αποτέλεσμα της απόρριψης του πακέτου της 26ης Οκτωβρίου, είτε μέσω δημοψηφίσματος, είτε μέσω εκλογών, είτε μέσω Βουλής, είτε μέσω αδυναμίας εφαρμογής, είναι το ίδιο και σημαίνει έξοδο από το ευρώ», φέρεται να προανήγγειλε ανοικτά ο Γ. Παπανδρέου.

Πρόσθεσε μάλιστα: «Η μη εφαρμογή σημαίνει απλά ’’έξω από το ευρώ’’ - και αυτό να το καταλάβουμε και να το περάσουμε σε όλους. Και νομίζω ότι, τώρα πια, πολλοί περισσότεροι το καταλαβαίνουν» προδιάθεσε τα μέλη τη Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ
«Δεν ήταν το δημοψήφισμα, είπε, όπως προσπάθησαν κάποιοι να πουν, που φταίει για την ανωμαλία, ήταν η αδυναμία να εφαρμοστεί το πακέτο».

Ο Γ. Παπανδρέου αποκάλυψε επίσης μέρος της συζήτησης που είχε προχθές Τετάρτη στις Κάννες με την Ά. Μέρκελ, το Ν. Σαρκοζί, την Κριστίν Λαγκάρντ, το νέο πρόεδρο της ΕΚΤ Μ. Ντράγκι, το Ζ. Μπαρόζο και το Χ. βαν Ρόμπαϊ.
«Όπως ειπώθηκε από κάποιον μέσα στη συνάντηση» των παραπάνω, εκμυστηρεύτηκε ο κ. Παπανδρέου στους υπουργούς του, χωρίς να αποκαλύψει ποιος από τα μέλη της τρόικα το εκστόμισε: «Άμα φύγετε από το ευρώ θα φύγετε για δέκα χρόνια και μετά να το ξανασυζητήσουμε» είπε!
 Έσπευσε μάλιστα ο Γ. Παπανδρέου να καθησυχάσει τους βουλευτές του ότι αυτή η έξοδος  «δεν σημαίνει ότι θα φύγουμε για πάντα»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: