ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024

Επεβλήθη πρόστιμο 100 χιλ. ευρώ για την δολοφονία των αδέσποτων

Βόλος
Φωτογραφία magnesianews.gr

  

Ο δικηγόρος του 31χρονου δηλώνει πως ο πελάτης του είναι ψυχοπαθής, που δεν έπαιρνε τα φάρμακά του τον τελυταίο καιρό!

Το βαρύ πρόστιμο των 100.000 ευρώ επιβλήθηκε στον 31χρονο που κατηγορείται ότι σκότωνε αδέσποτα στο Βόλο με την αστυνομία να έχει πιστοποιήσει τουλάχιστον έξι περιπτώσεις θανάτωσης και τραυματισμού αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για το κακούργημα της θανάτωσης έξι ζώων και τον τραυματισμό άλλων τριών. Θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα την επόμενη Τρίτη.

Ο εισαγγελέας τον παρέπεμψε στον ανακριτή, από όπου ζήτησε προθεσμία.
Έξω από τα Δικαστήρια του Βόλου, ο συνήγορος υπεράσπισης του 31χρονο κ. Νίκος Μόσχος προχώρησε σε δηλώσεις, εκφράζοντας αρχικά τη λύπη της οικογένειας, σύμφωνα με το magnesianews.gr

Μάλιστα ο κ. Μόσχος όταν ρωτήθηκε εάν ο πελάτης του έχει συνειδητοποιήσει τι έχει πράξει και πόσο βαριές είναι οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει, ο δικηγόρος σχολίασε ότι ακόμη και η συνεννόησή τους είναι προβληματική.

Φωτογραφία magnesianews.gr


 

Ειδικότερα ο κ. Μόσχος συνήγορος υπεράσπισης είπε χαρακτηριστικά «Εκ μέρους οικογένειας και πελάτη μου εκφράζουμε τη λύπη μας για όλες αυτές τις πράξεις και τον αποτροπιασμό που προκάλεσε και τα δικαιολογημένα συναισθήματα σε πολλούς συμπολίτες.

Ο εντολέας μου έχει ένα βαρύ ιστορικό ψυχιατρικό. Έχει πάρει απαλλαγή από τον στρατό λόγω των ψυχιατρικών προβλημάτων. Στο παρελθόν οι ίδιοι οι γονείς του είχαν ζητήσει την ακούσια νοσηλεία του και την είχαν πετύχει για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και έπειτα αφέθηκε ελεύθερος. Ήταν υπό φαρμακευτική αγωγή για πάρα πολύ καιρό. Το χρονικό διάστημα για τις πράξεις που κατηγορείται δεν έπαιρνε κάποια αγωγή.

Ακόμη τώρα λάβαμε γνώση της δικογραφίας. Για τις πράξεις πλημμεληματικού χαρακτήρα αύριο θα περάσει με τη διαδικασία του αυτοφώρου από το μονομελές πλημμελειοδικείο για οπλοφορία και την κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Για τις κακουργηματικές πράξεις πήραμε προθεσμία και θα απολογηθεί την Τρίτη το πρωί».

Σημειώνεται ότι ο 31χρονος κατηγορείται μεταξύ άλλων για κακουργηματική θανάτωση ζώου κατ’ εξακολούθηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: