ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024

Check in με τις κάρτες στο αεροδρόμιο «Ελευθ. Βενιζέλος»

αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος
(Φωτογραφία αρχείου)
 
Οι «παραδοσιακές» μέθοδοι, όπως η χρήση καρτών, δεν παραβιάζονται από τους χάκερς. Είναι ένας τρόπος ασφαλής  για να ξεπεραστούν τα προβλήματα στα πληροφοριακά συστήματα!

Και στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» εμφανίστηκαν προβλήματα εξαιτίας του παγκόσμιου ψηφιακού μπλακ άουτ, πουυ έχει προκα΄λέσει δυσλειτουργίες σε όλο το φάσμα των εμπλεκομένων!

Όπως ανέφεραν πηγές και αναπαρήγαγε το ΑΠΕ-ΜΠΕ πληροφορίες  στελέχους στον τομέα επικοινωνίας του Αεροδρομίου, ορισμένες εκ των αεροπορικών εταιρειών έχουν εμφανίσει προβλήματα λειτουργίας στα πληροφοριακά τους συστήματα. Προκειμένου να τα υπερβούν, έχουν καταφύγει σε «παραδοσιακές» μεθόδους check in (χρήση καρτών κλπ, στιες οποίες δεν έχουν πρόσβαση οι χάκερς).

Πάντως, μέχρι στιγμής, δεν έχουν παρατηρηθεί προβλήματα ή καθυστερήσεις πτήσεων, πέραν του συνήθους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: