ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 7 Ιουλίου 2024

Σε πανικό η ακροδεξιά σε Γαλλία και Ελλάδα!

«Η Γαλλία πέφτει στα χέρια της άκρας αριστεράς» είπε με εμφανή πανικό ο ακροδεξιός Ζορντάν Μπαρντελά στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανακοίνωση των πρώτων exit poll, ενώ κατήγγειλε την «ατιμωτική συμμαχία» που στερεί από τους Γάλλους «μία πολιτική ανάκαμψης».

Στο ίδιο μήκος απογοήτευσης κινείται η ακροδεξιά και στην Ελλάδα, που πριν λίγο καιρό έδειχνε να βγάζει τα δόντια της απειλητικά σε ολόκληρη την Ευρώπη! Το Μαξίμου έχει περιέλθει σε κατάσταση αφασίας από το αδόκητο αποτέλεσμα  των γαλλκών εκλογών, που αποτελούν ανάσα για ολόκληρο τον δημοκρατικό κόσμο, όχι μόνον της Ελλάδας, αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης

«Ο Εθνικός Συναγερμός ενσαρκώνει περισσότερο από ποτέ την μοναδική εναλλακτική λύση» υποστήριξε ο Γάλλος ακροδεξιός Ζορντάν Μπαρτζελά, παρά την ανατροπή που έφερε στην τρίτη θέση το ακροδεξιό του κόμμα και ανέφερε ότι το κόμμα του δεν θα υποπέσει σε κανέναν «πολιτικάντικο συμβιβασμό», προσθέτοντας ότι «τίποτε δεν μπορεί να σταματήσει έναν λαό που άρχισε πάλι να ελπίζει».

Ο ακροδεξιός Μπαρντελά είπε παράλληλα ότι το RN ήρθε πρώτο στις ευρωεκλογές, στον πρώτο γύρο των βουλευτικών εκλογών και πλέον έχει διπλασιάσει τον αριθμό των βουλευτών του.
 
Σημείωση: Αυτό όμως δεν εμπόδισε το Λαϊκό Μέτωπο της Αριστεράς να θριαμβεύσει στις σημερινές εκλογές, δίνοντας το σήμα σε  όλη την Αριστερά της Ευρώπης ότι μπορεί οι αριστεροί να γίνουν κυβέρνηση, αρκεί να έχουν ξεκάθαρο στίγμα απέναντι στα κοινωνικά προβλήματα, χωρίς να εμπλέκονται σε ατέρμονες κεντροαριστερές ίντριγκες! 
Άλλωστε δεν απέχουμε παρά εννέα χρόνια από τότε που η Αριστερά έγινε κυβέρνηση για πρώτη φορά στην Ελλάδα μεταπολεμικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: