ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024

Αρκούδα έτρωγε κορόμηλα σε αυλή σπιτιού!


 

Ήταν η απρόσμενος… επισκέπτρια σε οικία στο Περιβόλι Γρεβενών. Εικόνα την στιγμή που οι ένοικοι  βγήκαν να απολαύσουν τον καφέ τους στη δροσιά και στη σιγαλιά του βουνού!


Η πείνα την έφερε κοντά τους! Η έλλειψη τροφής ικανής ποσότητας για να κορεστεί η πείνα του ζώου, το έφερε στην αυλή οικίας στα Γρεβενά. Ήταν η απρόσμενος… επισκέπτρια σε οικία στο Περιβόλι Γρεβενών, που τους έκοψε τη... χολή από την τρομάρα που πήραν! Εικόνα την στιγμή που οι ένοικοι  βγήκαν να απολαύσουν τον καφέ τους στη δροσιά και στη σιγαλιά του βουνού. Τότε βρήκαν μια… αρκούδα να κόβει βόλτες και να τρώει κορόμηλα στην αυλή τους, σύμφωνα με το trikalavoice.gr. Για να χορτάσει την πείνα της; Μάλλον, αν και δεν αποκλείεται να ικανοποιούσε την λιχούδικη όρεξή της. Είναι γνωστό ότι οι αρκούδες είναι ιδιαίτερα λιχούδικα ζώα, που δεν δυστάζουν να βάλουν την μουσούδα τους ακόμη και στις κυψέλες μελισσιών και να έρθουν αντιμέτωπες με ολόκληρο μελίσσι!

 Αρκούδα έκανε… βόλτες σε αυλή σπιτιού στα Γρεβενά (Video)

Δεν υπάρχουν σχόλια: