ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024

Μαξίμου: Κατάθλιψη μετά τη μεγάλη νίκη της Αριστεράς στη Γαλλία

Μέχρι κι ο Πίνατ κυριεύτηκε από περιέργεια για την κατσουφιά που κατέλαβε το αφεντικό του. Και βγήκε στα σκαλιά του Μαξίμου για καλοσκεφτεί τους λόγους που πιθανά το δυσαρέστησαν ...

 

ΝΔ: «Εμείς ως κυβέρνηση έχουμε 3 χρόνια μέχρι τις επόμενες εκλογές να κάνουμε τη δουλειά μας και να πείσουμε τους πολίτες»!

Μετά την χθεσινοβραδινή αφασία, για το αποτέλεσμα των γαλλικών εκλογών, που έδειξε υπέρ του αριστερού Μετώπου, πέρασε στο στάδιο της κατάθλιψης και στη συνέχεια της αμηχανίας, για το πως θα διαχειριστούν την ήττα της γαλλικής Δεξιάς, που οι δημοσκοπήσεις έδειχναν αρχικά να έχει προβάδισμα έναντι της Αριστεράς!

Έτσι εφηύραν το ευφυολόγημα:  «Εμείς ως κυβέρνηση έχουμε 3 χρόνια μέχρι τις επόμενες εκλογές να κάνουμε τη δουλειά μας και να πείσουμε τους πολίτες»!

Που προφανώς δέχεται το Μαξίμου πως οι πολίτες έπειτα από πέντε χρόνια κυβέρνησης της ΝΔ δεν έχουν πειστεί!  

Έπρεπε λοιπόν να περάσουν πάνω από 15 ώρες για να πάρουν θέση για το αποτέλεσμα οι πηγές του Μαξίμου στην κυβέρνηση Μητσοτάκη – και μάλιστα με διαρροή – για το αποτέλεσμα  και όχι με επίσημη ανακοίνωση για τη μεγάλη νίκη της Αριστεράς.

Ενδεικτικό μάλιστα της αμηχανίας στο επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη, είναι το γεγονός ότι στο non paper που κυκλοφόρησαν, εξαφανιστήκαΝ οι απαγορευμένες λέξεις «Αριστερά», «Νέο Λαϊκό Μέτωπο» και «Ζαν-Λυκ Μελανσόν».

Αναφέρουν λοιπόν, οι διαρροές από το Μαξίμου, ότι μεταξύ άλλων «οι όποιοι παραλληλισμοί με την Ελλάδα είναι άστοχοι, καθώς η Γαλλία έχει εκλογικό σύστημα δύο γύρων», λέγοντας πως «διαφάνηκε η διάθεση γενικότερης συνεργασίας απέναντι στη Λεπέν».

Σύμφωνα με πηγές του Μαξίμου, «το σημαντικό που αναδείχθηκε από τις γαλλικές εκλογές, είναι η μεγάλη σημασία που έχει η πολιτική σταθερότητα, η οποία είναι σαφές και στο παράδειγμα της Γαλλίας, ότι περνά μέσα από την αυτοδυναμία». Που παραδόξως όμως το Μαξίμου δεν αναφέρει πως δεν υπάρχει κι ότι θα χρειαστούν συζητήσεις για την συγκρότηση κυβέρνησης της Αριστεράς

«Η αυτοδυναμία και κατά συνέπεια η πολιτική σταθερότητα είναι μια συνθήκη που υπηρετεί τη χώρα», ανέφεραν οι ίδιες πηγές και συμπλήρωναν:

«Εμείς ως κυβέρνηση έχουμε 3 χρόνια μέχρι τις επόμενες εκλογές να κάνουμε τη δουλειά μας και να πείσουμε τους πολίτες μέσα από τα αποτελέσματα που φέρνουμε καθημερινά για την παραπάνω αναγκαιότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: