ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 2 Ιουλίου 2024

Ν. Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ με εμένα πήγε σε άλλη πίστα

screenshot/glomex

«Ανέλαβα ΠΑΣΟΚ στο 8% και σήμερα είναι στο 13%» τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης με αφορμή τη σφοδρή κριτική που έχουν εξαπολύσει εναντίον του στελέχη της Χαρ. Τρικούπη μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και ενόψει τον εσωκομματικών εκλογών τον προσεχή Οκτώβριο.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ σε συνέντευξή του στο Mega δήλωσε ότι «το ΠΑΣΟΚ βήμα βήμα έχει αλλάξει πίστα» και υπογράμμισε ότι «με εμένα το ΠΑΣΟΚ πήγε σε άλλη πίστα». Ο ίδιος χαρακτήρισε «ασύμμετρη» την αντίδραση στελεχών του κόμματος στο οποίο προΐσταται μετά τις ευρωεκλογές και σημείωσε ότι από τότε που ανέλαβε την ηγεσία τα ερωτήματα για το ΠΑΣΟΚ αφορούν πλέον στο «πόσο θα μεγαλώσετε» και «πότε θα κυβερνήσετε».

Ο ίδιος επέμεινε στο αφήγημα ότι το ΠΑΣΟΚ με βάση την κάλπη των ευρωεκλογών είναι δεύτερο σε όλη την Ελλάδα εκτός από την Αττική, (όπου ζει το μισό περίπου πληθυσμός της χώρας) και πρόσθεσε ότι ζητά μια δίκαιη αποτίμηση «για να μην γκρεμίσουμε όσα χτίσαμε με κόπο».

«Το να προσεγγίσεις τον κόσμο θέλει πολλή δουλειά» σημείωσε ο ίδιος αναφορικά με την αύξηση των ποσοστών του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και σημείωσε αφήνοντας σαφείς αιχμές προς στελέχη της Χαρ. Τρικούπη ότι «καλό είναι τα ευχολόγια ότι θα έρθει κάποιος και το ΠΑΣΟΚ θα πάει στο 30% αλλά πρέπει αν είμαστε ρεαλιστές. Θέλει πολλή δουλειά και κόπο».

Ο ίδιος σημειώνοντας ότι πλέον «είμαστε ένα κόμμα που αυξάνει και όχι ένα κόμμα μνήμης» έβαλε στόχο την αύξηση της επιρροής του ΠΑΣΟΚ στη νέα γενιά, στα λαϊκά κέντρα και στους φτωχούς. «Αν δεν τους αγκαλιάσουμε δεν θα μπορέσουμε να παίξουμε τον ιστορικό μας ρόλο» σημείωσε χαρακτηριστικά και επεσήμανε ότι είναι άδικο «με δύο χρόνια θητείας να μου καταλογίζονται πράγματα ενώ δεν ολοκληρώθηκε η θητεία μου».

«Δεν θέλω να μπω σε αντιπαράθεση με τον Χ. Δούκα»

Όλοι οι υποψήφιοι θα κριθούν για τις συμπεριφορές τους και τις αποφάσεις τους τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κληθείς να απαντήσει σε σχέση με την υποψηφιότητα για την ηγεσία του κόμματος, του δημάρχου Αθηναίων, Χάρη Δούκα

Ο Ν. Ανδρουλάκης σημειώνοντας ότι «δεν θέλω πασαρέλα υποψηφιοτήτων» σημείωσε ότι «αξία έχει να προτείνουν πράγματα» και τόνισε ότι «δεν έχω ακούσει κριτική για τις θέσεις μου. Να ακούσω την κριτική σε σχέση με τις προτάσεις του για την Υγεία, την Παιδεία, για την ακρίβεια».

«Παρέλαβα κόμμα από την αείμνηστη Φώφη Γεννηματά το μεγάλωσα και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να το κάνει συνιστώσα στις προσωπικές φιλοδοξίες του» τόνισε ο ίδιος αναφορικά με την κριτική που δέχεται από στελέχη του ΠΑΣΟΚ και πρόσθεσε ότι «αυτό που γίνεται 3 εβδομάδες απαξιώνει την προσπάθεια, τους κόπους και τις θυσίες χιλιάδων ανθρώπων του ΠΑΣΟΚ που έτρεξαν και μόχθησαν τον προηγούμενο καιρό».

Ακόμη, ο Ν. Ανδρουλάκης κληθείς να απαντήσει σχετικά με καταγγελίες για «συμφέροντα» σημείωσε αρχικά ότι «η αυτονομία στην πολιτική είναι πυξίδα στη ζωή μου. Όταν δεν είσαι αυτόνομος από συμφέροντα και την ολιγαρχία τότε δεν μπορεί αν υπηρετήσεις γνήσια τον ελληνικό λαό».

Παράλληλα εξαπέλυσε βολές και εναντίον του Πρώτου Θέματος σημειώνοντας ότι «δεν μπορεί να κάνω πρόταση δυσπιστίας για τα χαλκευμένα του ΟΣΑ αναφορικά με τα Τέμπη και το μέσο αυτό να βάζει “μαύρο” για 4 μήνες στο ΠΑΣΟΚ και το ίδιο μέσο το βράδυ των ευρωεκλογών στελέχη του ΠΑΣΟΚ να μου επιτίθενται προσωπικά από το ίδιο μέσο».

Τέλος, απαντώντας σε ερώτηση για το τι διαφορετικό θα κάνει εάν εκλεγεί πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στις 15 Οκτωβρίου σημείωσε αρχικά ότι «η παραδοσιακή δομή του κόμματος έδειξε τα όρια της» και πρόσθεσε ότι «πρέπει να δούμε ότι υπάρχει μια κοινωνία που απέχει από το πολιτικό σύστημα. Πρέπει να είμαστε πιο σκληροί στις απαντήσεις μας».


Δεν υπάρχουν σχόλια: