ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024

Και σωτήρας ο Μπέος, ο καλύτερος από το ΣΥΡΙΖΑίο!

 Αχιλλέας Μπέος: Τρολάρει το ΠΑΣΟΚ και λέ...

Τρολάρει από το facebook τους υποψηφίους για  την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ!

Αν  το δούμε κι αυτό από τον τραμπούκο δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο, που σύμφωνα με προεκλογικό σύνθημα του ΚΚΕ, κάποιων χρόνων για τον Β' γύρο των δημοτικών εκλογών, «είναι καλύτερος από τον ΣΥΡΙΖΑίο», τότε είμαστε για... ομαδικό χαρακίρι!

Η ατελείωτη επιμονή του να ασχοληθούν τα ΜΜΕ μαζί του, καθώς σκάει από την αδιαφορία τους, τον οδηγεί σε εκτραχιλισμούς.

Μαθαίνουμε πως   την υποψηφιότητά για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ κατέθεσε ο δήμαρχος Βόλου, αλλά δεν μας λέει που; Είναι προφανές ότι θέλει να παρέμβει στις εσωτερικές διαδικασίες του κόμματος καθότι ο ίδιος είναι καραδεξιός του θανατά!

Σε βίντεο που ανάρτησε στα κοινωνικά δίκτυα, φαίνεται να λέει ότι «μετά από ώριμη σκέψη» θα είναι και αυτός υποψήφιος, δίπλα στους άλλους οκτώ υποψήφιους (στην πραγματικότητα είναι επτά, αφού η όγδοη υποψηφιότητα έμεινε στη μέση του δρόμου σαν τα ορφανά της Κατοχής) «για να τραβήξει μπροστά το ΠΑΣΟΚ ενιαίο-δυνατό».

«Πόσοι είμαστε, οκτώ; Και ένας εγώ, εννιά», λέει και μάλιστα προτείνει και σε άλλους να υποβάλουν υποψηφιότητα, για να σώσουν το ΠΑΣΟΚ!

Για φανταστείτε τον σε ρόλο... σωτήρα. Αυτό ούτε στα πιο τρελά ονειρά μας δεν το έχουμε δει!

Δεν υπάρχουν σχόλια: