ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 6 Ιουλίου 2024

Δεν είναι 6ήμερο, είναι μία έκτακτη ημέρα εργασίας!


Διαστρέβλωση της πραγματικότητας από τον Παύλο Μαρινάκη που ισχυρίζεται ότι «η Ελλάδα είναι από τις πρώτες χώρες που έχει θεσμοθετήσει και την εβδομάδα τετραήμερης εργασίας»!

Ενώ σε ολοκληρη την Ευρώπη συζητούν για την πειραματική εφαρμογή τερημέρου επί 8 ώρες ανά  ημέρα, στην Ελλάδα μιλούν οι κυβερνητικοί για 4ήμερο αλλά με 10 ώρες ανά ημέρα!

Και επί πλέον σε παιχνίδια με τις λέξεις για να αποδείξει ότι δήθεν δεν υπάρχει εξαήμερο καταφεύγει ο  κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, καθώς η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει βρεθεί στα σχοινιά όχι μόνο από την αντιπολίτευση και την ελληνική κοινωνία, αλλά και από τα μεγ;αλ΄θυτερα ξένα ΜΜΕ!

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος με ανάρτησή του στα social media, επιχειρεί να υπερασπιστεί τον νόμο της κυβέρνησης που γυρνάει τη χώρα δεκαετίες πίσω, ισχυριζόμενος ότι «η νέα ρύθμιση δεν είναι εξαήμερη εργασία, είναι μία έκτακτη ημέρα εργασίας, που εφαρμόζεται κάτω από πολύ συγκεκριμένες προϋποθέσεις και μόνο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης για πολύ συγκεκριμένες επιχειρήσεις».

Η διαστρέβλωση της πραγματικότητας συνεχίστηκε, με τον Παύλο Μαρινάκη να φτάνει στο σημείο να ισχυριστεί ότι «η Ελλάδα είναι από τις πρώτες χώρες που έχει θεσμοθετήσει και την εβδομάδα τετραήμερης εργασίας με το νόμο "Δουλειές Ξανά" ακριβώς διότι θέλουμε μια αγορά εργασίας που να παρέχει ασφάλεια αλλά και ευελιξία στον εργαζόμενο». Αυτό που δεν λέει φυσικά είναι ότι το «τετραήμερο» προβλέπεται αν ο εργαζόμενος δουλεύει δουλεύει 10 ώρες επί 4ήμερο και την επόμενη να έχει ρεπό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: