ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 9 Μαΐου 2024

Στ. Κασσελάκης στο TikTok: «Έλα, έλα Φάρλι, να σε πω κομματόσκυλο να πάρω ψήφους»

Στ. Κασσελάκης στο TikTok: «Έλα, έλα Φάρλι, να σε πω κομματόσκυλο να πάρω ψήφους»



Σε όλη την προεκλογική περίοδο θα υπάρχει ένας που σας αντιμετωπίζει σαν κοινό κωμωδίας και θα υπάρχουμε εμείς, που σας αντιμετωπίζουμε ως ισότιμους πολίτες»

«Έλα, έλα να σε πω κομματόσκυλο να πάρω ψήφους» φωνάζει στη Φάρλι ο Στέφανος Κασσελάκης σε βίντεο που ανέβασε στο Tik Tok, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ «καρφώνοντας» το σχετικό βίντεο του Κυριάκο Μητσοτάκη με τον Πίνατ.

Αμέσως βέβαια ο Στέφανος Κασσελάκης λέει στη Φάρλι, «όχι αγάπη μου, δεν το κάνω εγώ αυτό», και συνεχίζει λέγοντας «εγώ δεν σε εκμεταλλεύομαι έτσι».

«Εμείς δεν έχουμε ανάγκη να τα κάνουμε αυτά, για να παίρνουμε ψήφους, εγώ απλά σ αγαπώ» λέει στη Φάρλι ο Στέφανος Κασσελάκης ενώ παίζουν και την έχει αγκαλιά.

Ωστόσο το ιδιαίτερα εύστοχο και καυστικό βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη, με επικό edit βάζει την ατάκα Μητσοτάκη στον Πίνατ «ευρωκομματόσκυλο» και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σχολιάζει «κλασσικά ο θείος που λέει, εγώ θα κάτσω με την νεολαία, και τι προσπαθεί, μα να ξεχάσουμε ποιος είναι».

Το edit συνεχίζει και αυτή τη φορά ο πρωθυπουργός ακούγεται να λέει «η ακρίβεια δαγκώνει» και αμέσως μετά ότι «η Ελλάδα δεν είναι πρωταγωνίστρια στην ακρίβεια», επόμενη δήλωση «αναρωτιέμαι αυτοί που μιλούν για συγκάλυψη (Τέμπη) σε τι ακριβώς αναφέρονται».

«Από τη μία η ζωή μας, από την άλλη ο πρωθυπουργός. Θα σας πω ‘τα τα τα’ για να γελάσουμε» σχολιάζει αιχμηρά ο Στεφανος Κασσελάκης.

«Να το έχετε υπόψη σας! Σε όλη την προεκλογική περίοδο θα υπάρχει ένας που θα σας αντιμετωπίζει σαν κοινό κωμωδίας. Θα σας λέει αστειάκια, να σας κάνει να ξεχάσετε την αλαζονεία του. Και από την άλλη θα υπάρχουμε εμείς, που σας αντιμετωπίζουμε ως ισότιμους πολίτες, που δικαιούστε να έχετε μία καλύτερη ζωή» σημείωσε με νόημα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: