ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 9 Μαΐου 2024

«Κασσελάκη μία σφαίρα» για σένα!


Διέρρηξαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Καλλιθέας! «Το κίνημα κατά της αλαζονείας στη χώρα μας δεν έχει επιστροφή. Μόνο θα μεγαλώνει μέρα - μέρα» απαντά ο πρόεδρος του κόμματος!

 

Τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ διέρρηξαν γνωστοί-άγνωστοι του φασιστικού χώρου στην Καλλιθέα Αττικής, αφήνοντας τρομοκρατικό  μήνυμα  στην διαρρηγμένη εξώπορτα για τον πρόεδρο Κασσελάκη, στον οποίο επιφυλάσσουν «μία σφαίρα»!

«Το κίνημα που δημιουργείται αυτή τη στιγμή κατά της αλαζονείας, της συγκάλυψης και της παρακμής στη χώρα μας δεν έχει επιστροφή. Μόνο θα μεγαλώνει μέρα - μέρα», είναι η απάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που δείχνει αποφασισμένος και άκαμπτος στις απειλές την ζωή του!

Αναλυτικά στην ανάρτησή του προέδρου Κασσελάκη, αναφέρονται τα παρακάτω:

«Σήμερα άγνωστοι διέρρηξαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Καλλιθέα για να αφήσουν το «απειλητικό» τους μήνυμα.

 

Να τους ενημερώσω:

 

-Δε φοβάμαι.

-Δε σταματώ.

-Γυρίζω όλη την Ελλάδα και θα τη γυρίσω από άκρη σε άκρη. Θα αγκαλιάσω όλους τους πολίτες, όπου κι αν ανήκουν πολιτικά, θα μεταφέρω το μήνυμα για μια καλύτερη ζωή.

-Το κίνημα που δημιουργείται αυτή τη στιγμή κατά της αλαζονείας, της συγκάλυψης και της παρακμής στη χώρα μας δεν έχει επιστροφή».


Δεν υπάρχουν σχόλια: