ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 1 Μαΐου 2024

Εφέτος, κάνε το Πάσχα σου ξεχωριστό



Αγαπητή φίλη / Αγαπητέ φίλε,

Το Πάσχα είναι η εποχή που συνδεόμ
αστε ξανά με τη φύση. Παρατηρούμε τα δέντρα και τα φυτά να ανθίζουν και θυμόμαστε τη σημασία τους για τη ζωή μας. 

Τα τελευταία 2 χρόνια, μια από τις δράσεις μας για την αποκατάσταση των δασών μας, αφορά την αναδάσωση που διεξάγουμε στον Εθνικό Δρυμό Σουνίου. Αναδασώνουμε μέρος της περιοχής καθώς έχει καεί επανειλημμένα, και δεν μπορεί πλέον να να αναγεννηθεί φυσικά. Αφού καταφέραμε με την δική σας οικονομική υποστήριξη να φυτέψουμε τα πρώτα 15.000 δέντρα στην περιοχή, ανανεώσαμε το στόχο στα 25.000 δέντρα. Είμαστε πολύ κοντά στο να το καταφέρουμε και για αυτό χρειαζόμαστε τη βοήθειά σου.

Κάνε την εποχή που διανύουμε ξεχωριστή, συνδέοντάς την με τη σημαντικότητα της φύσης για τη ζωή σου! Συνέβαλε στο να δώσουμε ξανά ζωή στον Εθνικό Δρυμό Σουνίου. 


Φύτεψε ένα δέντρο σήμερα!

ΠΩΣ ΒΟΗΘΑΣ ΜΕ ΤΗ ΔΩΡΕΑ ΣΟΥ



Email Image
Email Image
Email Image

*Με 10 ευρώ το μήνα φυτεύεις και συντηρείς 12 δέντρα.

*Με 15 ευρώ το μήνα φυτεύεις και συντηρείς 18 δέντρα.

*Με 20 ευρώ το μήνα φυτεύεις και συντηρείς 24 δέντρα.



Μπορείς να κάνει τη φύτευση του δέντρου δώρο, στο βαφτιστήρι σου ή σε κάποιο άλλο αγαπημένο σου πρόσωπο, και εμείς θα στείλουμε την ευχαριστήρια κάρτα την ημέρα και ώρα που θα μας υποδείξεις! Είναι σίγουρα ένα πρωτότυπο δώρο για το Πάσχα.

Μόνο με τη δική σου βοήθεια μπορούμε να φτάσουμε το στόχο των 25.000 δέντρων. Σε ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων που είσαι δίπλα μας.

Καλό Πάσχα! 

Αλέξανδρος Μελβάνι

Υπεύθυνος υποστηρικτών


Δεν υπάρχουν σχόλια: