ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 1 Μαΐου 2024

Με επικεφαλής τον δήμαρχο Πατρέων η πορεία του ΕΚΠ


Ομιλίες με συνδικαλιστικά και πολιτικά προβλήματα  προ του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πατρών, εκ μέρους της διοίκησης και των συνδικαλιστικών εκπροσώπων.- Συνθήματα κατά της ακρίβειας


Με επικεφαλής τον δήμαρχο Πατρέων Κ. Πελετίδη προχώρησε η απεργιακή πορεία του ΕΚΠ την 1-5-2024, ξεκινώντας από την συμβολή της Κολοκοτρώνη και Μαιζώνος κι αφού διέγραψε τον γνωστό κύκλο του κέντρου της πόλης, Μαιζώνος, Γούναρη, Κορίνθου και επιστροφή στο ΕΚΠ ολοκληρώθηκε η εκδήλωση, παρά το μικροσυμβάν με την απόπειρα εισχώρησης, από την παράπλευρη οδό Παντανάσσης ομάδας αυτόνομων, στο σώμα της πορείας, όπου βρίσκοντας την αντίδραση του ΠΑΜΕ που τους συνέστησε να ακολουθήσουν στο τέλος, η ένταση αποσοβήθηκε. Τα συνθήματα που κυριάρχησαν ήσαν εκτός από συνδικαλιστικά και πολιτικά, με κύριο στόχο την ακρίβεια που λιανίζει τα πορτοφόλια των καταναλωτών εργαζομένων και συνταξιούχων και το κράτος δικαίου που καταπατείται βάναυσα, στον τομέα των συνδικαλιστικών ελευθεριών και των εργατικών δικαιωμάτων. Είχαν προηγηθεί ομιλίες προ του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πατρών, εκ μέρους της διοίκησης και των συνδικαλιστικών εκπροσώπων.

 


Αίσθηση προκάλεσε το πανό που κρατούσαν αλλοδαποί και έγραφε:  «Έλληνες κια ξένοι εργάτες ενωμένοι διεκδικούμε τα δικαιώματά μας». Χρειάστε αρκετός χρόνος να διανυθεί από την εποχή της ματωμένη φράουλας στα χωράφια του Ευαγγελάτου της Δυτικής Αχαΐας, για να γίνει κατανοητή η ανάγκη συνεργασίας μεταξύ των εργατών ελλήνων και αλλοδαπών!

 



Δυναμική εμφάνιση από ΠΑΣΟΚ και ΜέΡΑ 25

 

Με την συμμετοχή του Βουλευτή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ανδρέα Παναγιωτόπουλου, του επικεφαλής Κώστα Καρπέτα της περιφερειακής παράταξής και των περιφερειακών συμβούλων του, πορεύτηκε το μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

 


Πίσω από το μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ ακολούθησε αυτό ΠΑΣΟΚ, που η εμφάνισή του αποτέλεσε έκπληξη καθώς είχε αρκετά χρόνια να εμφανιστεί. . 

 

 

Ξεχωριστή η παρουσία των πολιτευτών Γιώργου Καρβουνιάρη και Γεράσιμου Φεσσιάν.

 

 

Πίσω από το μπλοκ του ΠΑΣΟΚ ακολουθούσε αυτό του ΜεΡΑ 25, που εμφανίστηκε δυναμικά παρά την εκλογική συντριβή του.

 

Και πιο πίσω αυτό της ΝεΑρ.

 

ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΚΠ



Δεν υπάρχουν σχόλια: