ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 4 Μαΐου 2024

Ν. Παππάς: 4 δισ. υπερπλεόνασμα στο κράτος, 10 δισ. κέρδη στο Χρηματιστήριο - Να πού πάνε;

Ο Νίκος Παππάς 
 
«Μισή βούληση να είχε ο κ. Χατζηδάκης, μισό βήμα θα το έκανε για τη στήριξη της κοινωνίας και της οικονομίας» τονίζει ο Νίκος Παππάς απαντώντας στον υπουργό

 -Ο Κώστας Σκρέκας μας ενημέρωσε ότι το «αρνί που δυσκολεύονται να αγοράσουν οι πολίτες για το Πάσχα, δεν είναι ακριβό αλλά... βαρύ σχολίασε με νόημα ο ΣΥΡΙΖΑ

 

Καυστική απάντηση στον Κωστή Χατζηδάκη που μίλησε για «λεφτόδεντρα» του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ κληθείς να σχολιάσει την κοστολογημένη πρόταση της αξιωματικής αντιπολίτευσης δίνει ο Νίκος Παππάς.

Όπως σημειώνει ο τομεάρχης Οικονομικών και Οικονομίας της ΚΟ της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «η κυβέρνηση Μητσοτάκη εφαρμόζει το δ΄'ογμα «Μισό αρνί, μισή τιμή» ως άμυνα του καταναλωτή στην ακρίβεια, αφού η ίδια αρνείται να μειώσει τους έμμεσους φόρους.

Ο κ. Χατζηδάκης μιλά για «λεφτόδεντρα» του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, όταν υπάρχουν:

- 4 δισ. ευρώ υπερπλεόνασμα του 2022 και του 2023.

- 10,3 δισ. ευρώ κέρδη των εισηγμένων στο χρηματιστήριο στο «απυρόβλητο».

Μισή βούληση να είχε ο κ. Χατζηδάκης, μισό βήμα θα το έκανε για τη στήριξη της κοινωνίας και της οικονομίας» καταλήγει ο Νίκος Παππάς.

 

Κώστας Σκρέκας : Η απίστευτη «ανάλυση» για την ακρίβεια - «Ένα βαρύ αρνί είναι πιο ακριβό»
Ο Κώστας Σκρέκας 

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι τηλεθεατές που είδαν τον Κώστα Σκρέκα να «εξηγεί» τους λόγους για τους οποίους η τιμή του αρνιού φέτος το Πάσχα είναι τσιμπημένη. Ο υπουργός Ανάπτυξης υποστήριξε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι αυτό οφείλεται στο βάρος του αρνιού.

«Ένα αρνί από ένα αρνί ή ένα αμνοερίφιο από ένα άλλο έχει διαφορά σε ό,τι αφορά το βάρος. Ένα πιο βαρύ προφανώς αρνί θα είναι πιο ακριβό από ένα πιο ελαφρύ, ένα πιο μικρό» είπε ο Κώστας Σκρέκας μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Είχαν προηγηθεί οι παρατηρήσεις των δημοσιογράφων ότι ο στόχος για αρνί με 10 ευρώ το κιλό που είχε θέσει η κυβέρνηση αποδείχθηκε όνειρο απατηλό.

«Στόχος μας ήταν να έχει επιλογές ο καταναλωτής. Εγώ μπορεί να πάρω το αρνί ή το κατσίκι από τον κρεοπώλη που τον εμπιστεύομαι και να δώσω 1-2 ευρώ παραπάνω. Υπάρχουν κρεοπωλεία και κρεοπωλεία» σημείωσε ο Κώστας Σκρέκας, για να καταλήξει στην ανάλυση περί βάρους και τιμής.

Καυστική ήταν η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ ο οποίος σημείωσε ότι ο Κώστας Σκρέκας μας ενημέρωσε ότι το «αρνί που δυσκολεύονται να αγοράσουν οι πολίτες για το Πάσχα, δεν είναι ακριβό αλλά... βαρύ. Αν θέλουν οι καταναλωτές φθηνότερο, μπορούν να επιλέξουν ένα ελαφρύτερο, σύμφωνα με τον υπουργό».

Αφού η κυβέρνηση δεν μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά την ακρίβεια και τον πληθωρισμό στα τρόφιμα, ο υπουργός Ανάπτυξης το ρίχνει στις... ασκήσεις φυσικής. Και μη χειρότερα».


Δεν υπάρχουν σχόλια: