ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 19 Μαΐου 2023

Η Πάτρα απόψε επισφράγισε την νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ στον σύνδεσμο ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ. https://www.facebook.com/watch/live/?ref=watch_permalink&v=632929331675582


Την Δευτέρα θα είναι νικητής η Δημοκρατία και ο λαός θα έχει μία κυβέρνηση προοδευτικής συνεργασίας, είπε ο Αλ. Τσίπρας από την πλ. Γεωργίου της Πάτρας, που ''βούλιαξε'' από το πλήθος!

Μεγαλειώδης η συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε απόψε 19-5-2023, στην Πάτρα, με την πλατεία Γεωργίου να «βουλιάζει» από πολίτες που πήγαν να ακούσουν την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα. Πολίτες κάθε ηλικίας αποθέωσαν τον Αλέξη Τσίπρα, δίνοντας την ευκαιρία στον ομιλητή να πει για την Αθήνας που ήταν μεγαλειώδης, προς την νίκη, την οποία επισφράγισε η συγκέντρωση απόψε στην Πάτρα!  

Ήταν ο τελευταίος σταθμός της προεκλογικής εκστρατείας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο οποίος βρήκε την ευκαιρία να στείλει από την πρωτεύουσα του Μοριά το μήνυμα της Νίκης και να καλέσει τους απανταχού Έλληνες  με την συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία να διαψεύσουν τους δημοσκόπους, ρίχνοντας μαζικά το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-πΔ στην κάλπη! 

 


Η πρόσκληση ήταν ιδιαίτερη και απευθυνόταν ιδιαίτερα στους νέους, που δεν πρέπει να θεωρήσουν ότι αυτή η κορυφαία στιγμή της κάλπης αποτελεί μία χαλαρή διαδικασία.

Κατά την άφιξή του στην πλατεία, πριν ανεβεί στο βήμα, στον Αλ. Τσίπρα μικροί θαυμαστές του, τού προσέφεραν ανθοδέσμες. 



 
Σήμερα είπε ο ομιλητής δεν είναι απλά μία ακόμη εκλογική διαδικασία. Πρόκειται για το μέλλον μας, για το μέλλον της πατρίδας, για τους νέους, που πλήττει ιδιαίτερα η αντιλαϊκή πολιτική της χειρότερης κυβέρνησης της Δεξιάς.   





 



















Δεν υπάρχουν σχόλια: