ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020

Πάτρα: Συγκέντρωση για την ημέρα του Περιβάλλοντος

"Αλλάξτε το σύστημα, όχι το κλίμα"

Με βασικό μήνυμα: «Όχι στην ισοπέδωση της φύσης» πραγματοποιήθηκε απόψε συγκέντρωση στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας και πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης από τους φορείς και τις συλλογικότητες, που συμμετέχουν με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.


Με δεδομένη την επικαιρότητα τον ρατσισμό και τον αυταρχισμό που σημάδια του διακρίνονται και στη χώρα μας, εκτός από τα περιβαλλοντικά συνθήματα δεν λείπουν και τα συνθήματα συμπαράστασης στον δολοφονηθέντα αφροαμερικανό Τζόρτζ Φλόιντ.

Και στην Αθήνα για το Περιβάλλον

Κινητοποίηση και στην Αθήνα για το Περιβάλλον. Συμμετείχαν περιβαλλοντικές οργανώσεις, κόμματα, φορείς και συλλογικότητες και η Πρωτοβουλία SupportEarth - ανεξάρτητο δίκτυο συσπείρωσης περιβαλλοντικών και κοινωνικών συλλογικοτήτων.

"Ενάντια στης φύσης τη λεηλασία, αγώνας για την γη και την ελευθερία", "Αλλάξτε το σύστημα, όχι το κλίμα", αναγράφονταν στα πανό και τα πολύχρωμα πλακάτ που είχαν υψώσει οι διαδηλωτές. Η πλατεία Συντάγματος έχει πλημμυρίσει με χρώματα, μουσικές και χορό, καθώς τη διαδήλωση "ντύνουν" καλλιτεχνικές ομάδες με μουσική και δρώμενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: