ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

Ν. Βούτσης: Η Ελλάδα «έδωσε παράδειγμα», διεθνώς

Ευτυχής δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, διότι, όπως ανέφερε, «το ελληνικό Κοινοβούλιο, μόλις πριν λίγες μέρες, ολοκλήρωσε, κατά πλειοψηφία, όλες τις διαδικασίες που απαιτούνταν, ώστε η Συμφωνία των Πρεσπών να θέσει τέρμα σε μία πολυετή εκκρεμότητα που αφαιρούσε "κεφάλαιο", διεθνές και περιφερειακό, τόσο για τη χώρα μας όσο και για την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων».


Μιλώντας στην έναρξη της πρώτης συνάντησης των Κοινοβουλίων Κύπρου, Ελλάδος, Αιγύπτου, που συνήλθε στη Λευκωσία, ο κ. Βούτσης υπογράμμισε ότι η Ελλάδα «έδωσε παράδειγμα, σε διεθνή κλίμακα, για την τόλμη και τη συνεπή υπεράσπιση εθνικών δικαίων, σε αντίθεση με την πολιτική και την κουλτούρα της ακινησίας, της εσωστρέφειας και της κινδυνολογίας στις διεθνείς σχέσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: