ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Αποποιείται το Θεατράκι ο Πολιτιστικός Οργανισμός

Σε κοινή ανακοίνωση των πέντε παρατάξεων της αντιπολίτευσης  του Πολιτιστικού Οργανισμού για την παραχώρηση χώρου στο Θεατράκι της οδού Γερμανού, στον δήμο Πατρέων, από τον Πολιτιστικό Οργανισμό, αναφέρεται:

«Με έκπληξη ακούσαμε ότι ο χώρος παραχωρήθηκε πάλι στο Δήμο Πατρεων λόγω αδυναμίας λειτουργίας του και λόγω ακαταλληλότητας για εκδηλώσεις. Θυμίζουμε ότι μέχρι το 2014 λάμβαναν χώρα στο συγκεκριμένο χώρο παραστάσεις καραγκιόζη και το θερινό σινεμά που διοργάνωνε ο Πολιτιστικός Οργανισμός».


Όπως γίνεται λόγος στην διαμαρτυρία των πέντε εκπροσώπων των παρατάξεων:

«Οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης για άλλη μια φορά έζησαν χθες το θέατρο του παράλογου σε μια ακόμη «ιδιαίτερη» συνεδρίαση του Πολιτιστικού οργανισμού.

Συγκεκριμένα σε ερώτηση προ ημερησίας διάταξης ζητήσαμε ενημέρωση για τη μη λειτουργία του Θερινού Σινεμά  στην Γερμανού και Ηλείας ενώ  παραδώσαμε αφίσα με προβολές αγώνων μουντιάλ στο ίδιο χώρο που ήταν εν αγνοία τόσο του πρόεδρου και κατ’ επέκταση των εργαζομένων του πολιτιστικού και των μελών του ΔΣ.

Με έκπληξη ακούσαμε ότι ο χώρος παραχωρήθηκε πάλι στο Δήμο Πατρεων λόγω αδυναμίας λειτουργίας του και λόγω ακαταλληλότητας για εκδηλώσεις. Θυμίζουμε ότι μέχρι το 2014 λάμβαναν χώρα στο συγκεκριμένο χώρο παραστάσεις καραγκιόζη και το θερινό σινεμά που διοργάνωνε ο Πολιτιστικός Οργανισμός .

Πως είναι δυνατόν λοιπόν ένας ακατάλληλος δημοτικός χώρος να παραχωρείται ;  Ποιος τον παραχώρησε; Ποιος δημοτικός υπάλληλος είναι επιφορτισμένος με τη λειτουργία του; Ποιος έχει την αστική ευθύνη για ότι συμβαίνει εκεί; Και τέλος πως είναι δυνατόν σε αφίσα που κυκλοφορεί εφόσον παραχωρήθηκε να αναφέρεται ο διοργανωτής των εκδηλώσεων ως ιδιοκτήτης του χώρου;

Είναι απαράδεκτο να μιλάμε για ελλείψεις χώρων για πολιτιστικές εκδηλώσεις και την ίδια στιγμή να αγνοούμε Δημοτικούς χώρους και να ακυρώνουμε ή να περιφέρουμε δράσεις πολιτιστικού περιεχομένου.

Παράλληλα είμαστε απέναντι στην απόφαση για τη μη αξιολόγηση του προσωπικού δεδομένου ότι υπάρχουν υπάλληλοι που  επιθυμούν να αξιολογηθούν και τους αρνιόμαστε την εξέλιξη τους από τη μια, ενώ καλύπτουμε τις ανεπάρκειες άλλων από την άλλη. Είναι άλλο πράγμα να είμαστε πολιτικά αντίθετοι στη διαδικασία της αξιολόγησης και άλλο να καταργούμε στη πράξη και χωρίς νομιμοποίηση τη δυνατότητα βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους δημότες μας"

Για τη “Νέα Πόλη” – Ηλίας Γκοτσόπουλος Ηλίας
Για τη “ΡΑΠ” – Μαλαμής Κώστας
Για την παράταξη “Τώρα για την Πάτρα” – Βαφέας Παναγιώτης
Για τους “Αγωνιζόμενους Πολίτες” – Παναγιωτόπουλος Ανδρέας
Για το “Κοινοτικόν”  – Κωνσταντίνος Γιωτσόπουλος".

Δεν υπάρχουν σχόλια: