ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Με τον καλύτερο τρόπο το εμπόριο με ΦΥΡΟΜ

«Θέματα που εμπίπτουν σε εμπορικό δίκαιο νομίζω ότι θα επιλυθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, έχουν επιλυθεί πιο σύνθετα προβλήματα στο παρελθόν για εμπορικές χρήσεις», ανέφερε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τις εμπορικές ονομασίες προϊόντων μετά τη συμφωνία με την πΓΔΜ.


«Ο γεωγραφικός προσδιορισμός μας επιλύει τυχόν προβλήματα και μας διευκολύνει να συνεχίσουμε να χρησιμοποιούμε τον όρο» σημείωσε ο κ. Σταθάκης στο κανάλι της Βουλής και πρόσθεσε ότι «η ΕΕ έχει σαφή νομοθεσία. Ένας πολύ μεγάλος αριθμός προϊόντων που έχουν τοπική προέλευση είναι κωδικοποιημένα, οριοθετημένα. Η Ελλάδα είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και δη του σκληρού πυρήνα. Η γειτονική χώρα θα είναι σε μία διαδικασία ένταξης στην ΕΕ με ό,τι αυτό συνεπάγεται όσον αφορά τις θεσμικές αλλαγές που πρέπει να κάνει βήμα-βήμα, προκειμένου να ικανοποιήσει όλες τις προϋποθέσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: