ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Ο Πουλάκης λέει την αλήθεια που δεν θέλει ο Οικονόμου



Στην προπαγάνδα του «δεν αλλάζει τίποτα» με την έξοδο από τα μνημόνια απάντησε ο χαρακτήρισε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών Κώστας Πουλάκης το πρωί στο ΣΚΑΙ.
 
Μιλώντας για τη σημασία της σημερινής μέρας, σε συμβολικό και ουσιαστικό σημείο η σημερινή μέρα καθώς γίνεται το τελευταίο Eurogroup, της τελευταίας αξιολόγησης, του τελευταίου μνημονίου ο κ. Πουλάκης υποστήριξε ότι δεν  υπάρχουν νέα μέτρα και ολοκληρώνεται  ο τρίχρονος αγώνας που έχει κάνει η κυβέρνηση για την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια.

Ωστόσο ο κ. Οικονόμου καθόλου δεν ήθελε να τον ακούσει να αναλύει θετικά σενάρια οπότε τον διέκοπτε συνεχώς… ο κ. Πουλάκης επέμεινε τελικά για να ακουστεί ότι:

«Από τη στιγμή που θα γίνει καθαρή έξοδος και η χώρα δεν θα χρειάζεται να δανείζεται με την επιβολή μέτρων από τους θεσμούς, που η οικονομία μας θα πάει διαφορετικά και θα γίνουν όλα αυτά θα γίνουν εντός του Αυγούστου, οι βαθμοί ελευθερίας της κυβέρνησης θα είναι πολλοί πιο μεγάλοι» και συνέχισε:
«Αν επιτυγχάνουμε τους στόχους θα πετυχαίνουμε ουσιαστικότερες ρυθμίσεις για το χρέος» και τους παρέπεμψε σε χθεσινό δημοσίευμα για τη μεταμνημονιακή εποπτεία… όχι της ΑΥΓΗΣ, αλλά της Καθημερινής.

Κατ. Μπρ.-avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: