ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

Δεν είναι fake news, η ΛΑΕ εξέλεξε ευρωβουλευτή!






Ακούστε και δείτε τι παράξενα πράγματα συμβαίνουν σε εποχή συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ... Είναι πραγματικά να χρειάζεσαι ψυχολόγο για να σου αναλύσει ζητήματα που αν μη τι άλλο σε διαφορετικές εποχές θα είχαν επιλυθεί μέσω της δημόσιας χλεύης!


Επαναστάτες οι άνθρωποι και με τη βούλα της λαϊκής θέλησης του Σεπτεμβρίου 2015, όπου με την τρανταχτή ονομασία «Λαϊκή Ενότητα»  έλαβαν το αξιοσέβαστο ποσοστό κλπ κλπ, κλήθηκαν να  λάβουν μέρος στις Ευρωεκλογές που έγιναν ανήμερα τα Χριστούγεννα του 2017, χωρίς να ενημερώσουν έστω με ένα email τους πρώην συντρόφους τους. Ξέρετε, εκείνους που στις κοινοβουλευτικές εκλογές τους αποκαλούσαν πρώην πλειοψηφία του ΣΥΡΙΖΑ και μειοψηφία του κόμματος!

Ούτε αυτό δεν έκαναν! Έτσι αυτοί συμμετείχαν στις ευρωεκλογές της π. Κυριακής και απέσπασαν περηφανή νίκη εκλέγοντας μάλιστα έναν ευρωβουλευτή!  

Εαν δεν πιστεύετε, ρίχτε μία ματιά στην αυτοαναγόρευση του Νίκου Χουντή, ως ευρωβουλευτή της Λαϊκής Ενότητας (ΛΑΕ), όπως αναφέρεται σε σημερινό (27-12-2017) άρθρο του στην efsyn (Εφημερίδα Συντακτών).

Τώρα βέβαια κάποιοι από εσάς που διαβάζετε την... αποκλειστική είδηση που ανάρτησα, θα μου πείτε ότι είναι fake news. Διότι τέτοια ρεζίλι πράγματα δεν συμβαίνουν στον... επαναστατικό χώρο! 

Γιατί δηλαδή, μήπως δεν συμβαίνουν στους αντιπολιτευόμενους την Αριστερή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, που μετέχουν στις διαμαρτυρίες για τους πλειστηριασμούς των φτωχών μεγαλομπαταξήδων, που τους προστατεύουν από την τσιμπίδα του νόμου, ώστε να μην πληρώσουν τα χρέη τους και να δημιουργήσουν οικονομικό πρόβλημα στην κυβέρνηση; 

Ποια κυβέρνηση δηλαδή; Στους φτωχούς πολίτες, που αν συμβεί αυτό, πάλι αυτοί  θα κληθούν να ανακεφαλαιώσουν τις τράπεζες!

Αλλά ο κυρ Παναγιώτης της ΛΑΕ, που να πάρει χαμπάρι από τέτοια, όσο βλέπει το ποσοστό του να βυθίζεται στα τάρταρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: